GuLIVER 0 Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Mam zamiar kupić komputer(laptop),a mianowicie MSI ze strony oleole,ale jest on bez systemu operacyjnego.Będę musiał dokupić windowsa i chciałbym się dowiedzieć czy nie będzie żadnych problemów z instalacją itd.Słyszałem u niektórych że mieli wiele problemów. Mam zamiar kupić komputer(laptop),a mianowicie MSI ze strony oleole,ale jest on bez systemu operacyjnego.Będę musiał dokupić windowsa i chciałbym się dowiedzieć czy nie będzie żadnych problemów z instalacją itd.Słyszałem u niektórych że mieli wiele problemów. Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nie, nie będzie problemów. Może spokojnie instalować. Może chodziło o jakieś starsze wersje systemów (np: XP). Tu mogą pojawić się problemy (głównie sterowniki) ale przy Win 7/8 nic takiego nie powinno mieć miejsca. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
fxjerzy 166 Napisano 18 Maja 2015 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Z zakupem wstrzymaj się do kilka miesięcy niebawem premiera Windows 10 (jest już wersja Windows 10 Insider Preview http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/preview-iso) Cytuj Link to post Share on other sites
GuLIVER 0 Napisano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Nie nie chodzi o win 7 a win 8 czy nawet 10 nie dla mnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts