Gość kubajka Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Na sprzedaż mam ponad 34 kg gazet, które leżały sobie w pudłach i nic się z nimi nie działo. Kupowałem za młodziaka, teraz już się nie przydadzą. Jeżeli jest tutaj jakiś maniak, który chciałby przypomnieć sobie stare dziecięce czasy, to zapraszam! Link do Allegro: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5346600782 Cenę ustawiłem na 147 zł. Nie mam pojęcia ile mogą być warte. Stan ogólnie dobry, patrząc po cenach z jednego pudła (są dwa) to będzie ok. 800 zł wg wydrukowanych cen. Kto chętny? Cytuj Link to post Share on other sites
_Skipper_ 919 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Masakra, prawdziwy maniak Sorki, musiałem Cytuj Link to post Share on other sites
Gość kubajka Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 A no było się kiedyś maniakiem. Teraz szukam następcy Cytuj Link to post Share on other sites
waxell 2 Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 podobną kolekcje kiedyś miałem CD-Action i Top Secret, to były czasy, ile wchłoniętej wiedzy , bardziej się wtedy szanowało te strony informacji, testów, poradników i recenzji, a te darmowe programy, gry Cytuj Link to post Share on other sites
Gość kubajka Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Swego czasu zastanawiałem się nad kupnem większej ilości CD-Action razem z grami. Patrząc na to, co teraz wychodzi - milion DLC i na starcie niedopracowane - zacząłem doceniać stare produkcje. Ostatnio kilka godzin szukałem płyty z Robin Hood Legenda Sherwood, ale kurde nie znalazłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts