Aeroe 0 Napisano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam ponownie Zamówiłem już ten zestaw, wszystko jest, na piątek będzie. Oglądałem dzisiaj różne monitory i wpadły mi w oko dwa: LG Flatron W2361V-PF i Samsung 2333. Poprosiłem więc sprzedawcę aby włączył trzy kolory: czarny, biały i szary. LG w czarnym kolorze miał na dole taki niebieski pasek, u Samsunga tego nie było widać, obraz idealny. Kupiłem więc Samsunga 2333 posiadał 1080p ale nie miał HDMI miał DVI i D-Sub. Kolory są bardzo dobre, przesiatka z CRT 17" LG dał zaskakujący efekt. Zmniejszyłem jasność monitora i dopasowałem by nie raził. Cytuj Link to post Share on other sites
samsung 0 Napisano 31 Października 2010 Udostępnij Napisano 31 Października 2010 mam pytanie odnośnie zestawu kolegi. Planuje kupić bardzo podobny i stąd moje wątpliwości: 1. Czy zasilacz Corsiar 400W by nie wystarczył ? Słyszałem że ma na linii 12V - 390 W 2. Co sądzicie o monitorze Benq G2222HDL (16:9, FullHD, 5ms, DVI, LED) ? Słyszałem że solidna firma chodź nie doceniana. Mój zestaw miałby się różnić tylko Dyskiem twardym (1TB). Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Co do monitorka Benq jest extra kolorki są cudne no i ten desing,a zasilacz mogłby sie przy tej grafie lekko dławić Cytuj Link to post Share on other sites
samsung 0 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 lekko dławić ? To jak skomentujesz to http://www.tweaktown.com/reviews/3603/h ... dex17.html ? Wydaje mi się że powyższy zestaw jest mniej prądożerny niż podany w teście. Cytuj Link to post Share on other sites
grykon 0 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 ja mam pytanie co do procka czym się różni wersja c2 od wersji c3 ? próbowałem coś znaleźć na necie ale nie bardzo mi to wyszło. tak wiem różni się kolejną cyfrą ale co poza tym? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 C3 częściej dochodzą do 4GHz (ale nie zawsze się to uda), na C2 jest to już pewnego rodzaju wyczyn (a.k.a. dobra sztuka). No i C3 są ciut chłodniejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 I pobierają też trochę mniej prądu. Po prostu odświeżona i "lżejsza" wersja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts