buba008 6 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 witam mam mały problem kiedy wchodze w komputer>dysk lokalny c>użytkownicy> są dwa foldery "publiczny" i "buba(JA)" wchodze w właściwośći folderu buba i pokazuje mi że folder waży około 9Gb kiedy wchodze w niego i zaznaczam w nim wszystkie foldery to pokazuje mi że zajmują około 600mb co jest grane tego miejsca naprawde mi brakuje ale nic nie ma w folderze Cytuj Link to post Share on other sites
teuton 6 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Pewnie masz odznaczone "pokazuj ukryte pliki i foldery" i nie widzisz wszystkiego. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Pewnie jest tam trochę danych aplikacji i tempów. Odpal CCleaner i może on część rzeczy usunie. Cytuj Link to post Share on other sites
buba008 6 Napisano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ccleaner nic właśnie nie znalazł i w sumie to nie mam opcji żeby zobaczyć ukryte foldery Cytuj Link to post Share on other sites
matys46 0 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jak to nie masz?! http://plom.pl/windows-7-pokaz-ukryte-pliki/ Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jak nie ma albo nie da się jej zaznaczyć to pewnie nałapał jakichś wiruchów na necie. Najlepiej daj log z HijackThis i przeskanuj sobie kompa jakimś porządnym antywirusem (TYLKO NIE AVASTEM!) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts