kwakus18 9 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Witam!!! Mam, pytanie jaką przegladarkę na androida polecicie, która nie pobiera dużo zasobów, głównie chodzi mi o ram, ponieważ nie mam go dużo tylko 512 mb , a przy innych aplikacjach zostało go tylko 70 mb, przez co właśnie szukam, jakiejś przeglądarki, która nie pobiera dużo zasobów, a sprawnie działa Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 musisz sam przetestować i wybrać która pracuje na twoim sprzęcie najlepiej wszystkie sporo zżerają mb i z czasem zaczynają irytować Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No, ok , mogę testować, ale jakie? Wiem, ze chrome odpada, bo to jest jak dla mnie całkowita porażka, a jakie są inne przeglądarki? Bo prawdę mówiąc, to ja znam tylko opera i mozilla , i tak w ogóle, czy jest jakaś przegladarka, która posiada wbudowanego flash playera, albo która otwiera wszystkie pliki zwiazane z tą wtyczką? Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dobrym wyborem będzie Opera, ale ja osobiście nie przepadam za tą przeglądarką. Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) mam obecnie mozille i otwieram nią bardziej skomplikowane strony , jak muli mi przeglądarkę wbudowaną , wcześniej miałem opere i chroma, Dolphin , ale zaczęły mnie irytować wraz z każdą aktualizacją , każdego wkurza co innego musisz coś dobrać do swoich preferencji tu masz inne na dole w podobne potem poszukaj w google play u siebie https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser Edytowane 1 Maja 2015 przez king2127 Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja używam mozili z ublockiem. Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja osobiście przetestowałem już chyba wszystkie przeglądarki na andka i bezkompromisowo polecam UC Browser HD, masz kompresję danych jak w operze, jako jedyna bez problemu obsługuje flasha, 1 kliknięciem można przesrtawić na tryb PC i telefoniczny. Złego słowa o tej apce nie powiem o wiele lepsza od chrome czy opery... Jest jeszcze weersja standartowa ale IMO HD lepsza. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uc.browser.hd Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Ja używam Dolphina i CM browser. Są bardzo dobre A miałem już zainstalowane chyba większość ze sklepu Opera też jest ok w sumie Edytowane 1 Maja 2015 przez dawid0032 Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jak masz mało ramu, to chyba lepiej zostań przy standardowym Chrome... W Androidzie każda dodatkowa aplikacja swoje konsumuje, a Chrome i tak będzie w tle działać. Jakbym miał telefon z 512 MB, to bym się chyba nie bawił w żadne dodatkowe przeglądarki. Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 No to właśnie dajesz powód żeby nie instalować chroma O.o skoro działa w tle chociaż sam tego nawet nie zauważyłem bo mam ustawione zamykanie apki na wstecz. Od keidy chrome jest wbudowany w andka?? Cytuj Link to post Share on other sites
dvdk15 0 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A ja używam właśnie Opery mini na starym Samsungu Galaxy S Działa strasznie szybko, sam jestem zaskoczony, bo próbowałem chyba wszystkich innych dostępnych w sklepie play. Cytuj Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jak, na razie UC Browser HD, mi przypadł do gustu Miałem operę mini, ale czasem strasznie źle działała, np. podczas przeglądania galerii na kwejku czy bestach , chroma mam wbudowanego, ale znalazłem opcję zę mozna go wyłączyć, po czym zauważyłem ze nie zaujmuje już niepotrzebnie pamieci ram, więc z nim nie ma problemu . Dziekuje za pomoc, jak UC Browaser, będzie nawalał, to pewnie wróce do Opery mini, bo jednak to mój numer 2 w rankingu Cytuj Link to post Share on other sites
Spoks 11 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ja używam Chrome'a ale Opera też jest ok Cytuj Link to post Share on other sites
kms17 0 Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Miałem ten sam problem. Telefon tylko 512 MB RAM i procesor 1-rdzeniowy 1 GHz. Ale do rzeczy. Polecam Operę Mini. Bardzo fajna przeglądarka. Nie posiada wielu możliwości, ale jak dla mnie w sam raz. Ma funkcję oszczędzania transferu, co sprawdza się przy surfowaniu po internecie przez dane komórkowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts