wyborowy1 1 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jaki antywirus mozecie polecic na adroida ? Skuteczny przede wszystkim i raczej bezplatny. Duza jest roznica miedzy platnym a darmowym? Cytuj Link to post Share on other sites
PawelQ 107 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Korzystając z Androida używałem AVG http://www.avg.com/pl-pl/for-mobile Cytuj Link to post Share on other sites
wyborowy1 1 Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jezeli zdecydowalbym sie na nie go to bardziej oplaca sie dorzucic do platnego czy jednak nie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja polecam Eset Smart Security - mozna kupić ESET Security Pack - czyli ochrona dla 3 komputerów i 3 smartfonów.. Na Andrucie używałem - na WP nie - bo nie ma potrzeby, ale używam na komputerach i tablecie. Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) głownie róznica miedzy wersja płatna a darmowa jest taka ze programu nie możesz używać w celach zarobkowych + kilka gadzetów wiekszości ludziom niepotrzebnych Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez stalkerpl Cytuj Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Mam avast i działa ok, Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Tak z ciekawości: do czego Ci antywirus? Jeżeli instalujesz zaufane aplikacje ze Sklepu Play, bądź spoza niego, ale zwracasz uwagę na pozwolenia jakich aplikacja wymaga, to nie masz się czego bać. Ciężko jest złapać coś na Androida (używam go od 2010r. i jeszcze nigdy nie miałem wirusa). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts