Skocz do zawartości

Słuchawki dla gracza - Do 250zł

Recommended Posts

Witam, interesują mnie słuchawki dla gracza do 250zł z bardzo dobrym mikrofonem oraz dobrą jakością dźwięku, gdzie będę mógł znać jak najbardziej precyzyjnie położenie wroga, bądź efekty specjalne.

(szczególnie do FPS'ów)

Mam Realtek HD Audio zintegrowana karta dzwiękowa w płycie głównej.

Indentyfikatory 

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_1025025D&REV_1002 
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0888&SUBSYS_1025025D 

I teraz nie wiem które słuchawki wybierać, też z usb czy jack. Co polecicie do grania za 250zł ?

Pozdrawiam !

Nie chodzi o to, że drogie słuchawki, a karta tania. Drogie (względnie) słuchawki potrafią brzmieć do du*y (vel. Siberia V2, Kraken) i nawet dobra karta im nie pomoże. Superlux HMC631 ma wymagania, co do źródła i pokaże znacznie mnie niż takie HD681 czy HD668B na integrze.

• Popieram 1

Raczej nie będę wymieniać albo dokupywać karty dźwiękowej bo mnie po prostu na to nie stać.

A takie z USB które są nie zależne od karty dźwiękowej bądź integry które mają własny kontroler audio ?

HyperX Cloud - dużo osób poleca i wydają się wygodne + nawet dobry mic.

Superluxy - jako iż nie miałem okazji założenia, ale na wygodne nie wyglądają. + testy mikrofony są i mikrofon pozostawia wiele do życzenia(wiem że kupuje słuchawki, ale potrzebuje też mikrofonu w miarę dobrego)

Wiem nie ocenia się po wyglądzie, ale żeby jeszcze jakoś wyglądały :) To kupi między innymi do zakupu razera, ale to syf :)

Polecacie coś jeszcze ?

Edytowane przez kevin60