.daft 433 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 tez mam labradora głos oddany... edit/ sławinek Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no przydał by sie upgrade z celerona na c2d... taaaa na jakim osiedlu mieszkasz ?? Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wyzwaniem dla ekipy benchmark.pl byłby komp z CYRIX-em. Tam nawet Paint się zawieszał. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wolę zagłosować na kogoś kto się udziela, niż patrzeć na to kto jakiego ma kompa.Zgadzam sie ale jest sporo takich ludzi na forum i trudno jest wybrać tego jednego. Link to post Share on other sites
grynkowski 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pisałeś już wiele postów jeżeli masz wygrać to wygrasz... Masz troszkę racji... Postaram się ograniczyć reklamowe posty na forum Sorry za dotychczasowy spam Link to post Share on other sites
szawel 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Poszedł głos dla ZŁO vel Skurczybyk. Ma jeszcze starszą puszkę od mojej. Powodzenia. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To masz mój głos.. a co tam Ja sobie upgrade zrobiłem sam:P Może nie za 1000 a za 120zł, a i tak przyrost wydajności mam ogromny. I przyrost temperatury w obudowie tudzież Dzięki! Plan zrealizowany Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 @torture Masz jeszcze jeden punkt Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja swoj glos oddalem na "procek" Powodzenia! Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Można dodać opcję która na bieżąco śledzi liczbę oddanych głosów? Oglądałoby się to jak jakieś wyścigi i ile emocji przy wysunięciu się na prowadzenie Link to post Share on other sites
DeRuleX 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No to ja zareklamuje mój "MEGA ZŁOM :D". Komputer zabytek, nic nie działa, ledwo da sie po internecie poszperać. Zapraszam ma moją stronkę i obejrzenie tego cudu techniki Jeśli ktoś zagłosuje to się nie obrażę Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam oddaje glos na siebie moj komputer amd 5600+2900 asus m2n68cm -zintegrowana grafa geforce 9 9800gt oc 2gb ramu bez cd (nie dziala) bez dyskietek bardzo stara obudowa powyginana o to zdjecia mojego kompa http://buldogg.wrzuta.pl/obraz/aO19QF7cnX3/pict0001 http://buldogg.wrzuta.pl/obraz/0fCvT04XqgF/pict0002 http://buldogg.wrzuta.pl/obraz/7RDYAGml9ah/pict0003 o to propozycja AMD Phenom X4 9650 obudowa Yesico OpenAir Black poniewaz moj komputer bardzo ma ciezko z temperatura procesora i karta graficzna 2gb ramu 800 nagrywarka dvd liteon i zostaje na wiatraczki do obudowy super sprzet do 3d studio max poniewaz studiuje i nie stac mnie na szybszy komputer a wydajnosc jest tutaj najwazniejsza Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No to ja zareklamuje mój "MEGA ZŁOM :D"aż tak źle nie masz, w doom 3 sobie pograsz. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Można dodać opcję która na bieżąco śledzi liczbę oddanych głosówFajny pomysł, ciekawe czy ktoś sie nad tym pochyli Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 DeRuleX widać, że masz takie samo mobo jak Ja. Myślałem, że tylko jak ma taki 5 letni zbytek. Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No to ja zareklamuje mój "MEGA ZŁOM :D"aż tak źle nie masz, w doom 3 sobie pograsz. w crysisa,farcry2,burnouta,feara2,legendary,grida,left 4 dead,stalkera itp na full ale nie chodzi o to tylko o renderowanie w 3d studio max itp tutaj jest kiszka Link to post Share on other sites
marcin_222 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 cza12ster,DeRuleX witajcie w klubie starych s478 Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Starych s478, ale jeszcze jarych. Co mnie dziwi ma starszą paltformę a w 3DMark-u wyprzedzam Juniora. Link to post Share on other sites
soulburner 5 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Czyli co, trza się tu reklamować kto ma najgorszy złom? Kto zagłosuje na mojego kompa, który ledwo bo ledwo, ale jeszcze zipie? W Crysis nie pogram, bo na low wygląda... po prostu nie wygląda Intel Pentium Dual Core E2180 2,0 GHz ATI Radeon X1950 Pro Seagate Barracuda 7200.9 EVGA nForce 650i Ultra 2GB DDR-2 800 plus ekstremalnie badziewna obudowa Tracer, która się już niedługo rozsypie Może warto fotę zrobić, bo aż wstyd kogoś do pokoju zaprosić Link to post Share on other sites
marcin_222 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Czyli co, trza się tu reklamować kto ma najgorszy złom? Kto zagłosuje na mojego kompa, który ledwo bo ledwo, ale jeszcze zipie? W Crysis nie pogram, bo na low wygląda... po prostu nie wygląda Intel Pentium Dual Core E2180 2,0 GHz ATI Radeon X1950 Pro Seagate Barracuda 7200.9 EVGA nForce 650i Ultra 2GB DDR-2 800 plus ekstremalnie badziewna obudowa Tracer, która się już niedługo rozsypie Może warto fotę zrobić, bo aż wstyd kogoś do pokoju zaprosić Nie masz jeszcze aż tak tragicznego, lepsza grafika(coś w stylu 9600,4830,4770) by się przydała i oc procka do 3ghz i Crysis bedzie śmigał jak ta lala Link to post Share on other sites
DeRuleX 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 cza12ster,DeRuleX witajcie w klubie starych s478 No witam! Widzę, że też sprzęcik masz ekstra wypas. Link to post Share on other sites
marcin_222 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 cza12ster,DeRuleX witajcie w klubie starych s478 No witam! Widzę, że też sprzęcik masz ekstra wypas. Nawet obudowy mamy podobne hehe Link to post Share on other sites
soulburner 5 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Nie masz jeszcze aż tak tragicznego, lepsza grafika(coś w stylu 9600,4830,4770) by się przydała i oc procka do 3ghz i Crysis bedzie śmigał jak ta lala No tragiczny kompik nie jest, ale dysk 160GB ATA to codzienna batalia z wolnym miejscem, procesor na więcej niż 2.8GHz @ 1.35V nie idzie, tudzież boksowe chłodziwo nie wyrabia. Obudowa trzeszczy i ma urwane drzwiczki, na kartę graficzną bezrobotnego studenta nie bardzo stać Dlatego też może ktoś się zlituje i będzie mi dany lepszy CPU (ba, i lepsza mobo, bo nF650 nie łyknie 45nm quadów), więcej RAMu, większy i szybszy dysk, obudowa, która wygląda jak obudowa... pięknie by się zmieścił w 1000zł, nawet wraz ze zmianą platformy na AMD, bo Phenomki II bardzo mi się "podobują" Głupio tak żebrać, ale cóż poradzić Link to post Share on other sites
marcin_222 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 lepsza mobo, bo nF650 nie łyknie 45nm quadów nowy bios i po problemie link: http://www.evga.com/support/motherboard/ Link to post Share on other sites
bocian 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Macie listę z głosami, głosy na osoby które nie zamieściły swej kandydatury w liście nie zostały uwzględnione. Nie wiem na kogo głosować, zagłosuje na użytkownika Linuksa, także pisać kto ma. 1. .daft - szansa na zwiekszenie wydajnosci + oddaje czesci 2. grynkowski - jeżeli jesteś ciekaw co można zmodernizować w laptopie! 3. kubbak - polepszenie wydajności graficznych (nie gry) + oddanie wymienionych części. 4. decigner12 - ogólny wzrost wydajności + oddanie wymienionych części. 5. jeomax.co.uk - NOWE PODEJSCIE DO ROZBUDOWY, tym razem wyzwanie dla Amigi 1200: PATRZ ZESTAW NR 2 6. TheSpeed - zwiększenie mocy obliczeniowej komputera + nowy sprzęt do pisania recanzji 7. Lorduś - zwiększenie mocy obliczeniowej komputera (nie oddaję sprzętu) i sprawdzenie jak Phenomy podkręcają się na Gigabyte GA-MA780G-DS3H 8. Lucass3 - chciałbym zobaczyć jak to jest przy kilkusetnym/kilkutysięcznym wzroście wydajność i napisać w końcu jakąś mini-recenzję. 9. Y0ddh4 - osiągnięcie najwyższych możliwych wyników na posiadanym sprzęcie, webmastering, (mało gram, głównie w weekendy) 10. Junior - słaby procesor... prawie wszyscy wyżej maja 2 rdzenie...2 głos/y 11. VMAX OC - słaba grafika i nie najnowszy procesor. testy dla bechmarka 12. Darodaredevil - modernizacja laptopa to wyzwanie wzrost wydajności w grach + nowy 13. cza12ster - ogólnie słaba wydaność, na razie komek nadaje się tylko do pisania programów i nauki nic z najnowszych pozycji nie chodzi. Po maturze i egaminie technicznym wreście chciałbym zagrać w Crysisa i wiele nowych tytułów, nie mówiąc już o tym, że Gothic 3 na razie nawet nie rusza 14. bocian - zwiększenie wydajności w renderingu i aplikacjach graficznych + oddaje 2gą obudowę 15. Darkeners - No niestety ogólne przyspieszenie, HQ na YouTube mi płynnie nie chodzi, a oglądanie materiałów HD to moje główne zadanie multimedialne. Ogólnie zaczyna mi doskwierać brak dwóch rdzeni oraz ramu. 16. pawel2503 - duży wzrost wydajności, w końcu możliwość gry w nowe, a nawet kilkuletnie tytuły bez przycinania, testy dla benchamrka 17. Brandar - Gruntowny remont. 5 letni zabytek nie nadaje się już praktycznie do niczego. Nawet FF zaczyna czasem przycinać. Praca w Photoshopie z kolei to męczarnie. A Win7 RC to odległe marzenie. 18. Matysior - moja konfiguracja jest w moich pecetach - na co liczę? szczerze, mam na płycie AGP, więc wymienić trzeba by wszystko. Do jakich celów? Gaming. 19. hunio - może nie jestem najlepszym kandydatem, ale mój komp można bardzo zmodyfikować. 20. dybciu - Nawet niewielki przyrost wydajności mnie zadowoli. 21. ZeTek - inwazja mocy zmiana procka z X2 na Phenom 2 +70%, wymiana kości RAM przyrost da 60%, karta grafiki +150% 22. 19arek93 - Zadowoli mnie każdy przyrost mocy w grach. W moim przypadku w grę wchodzi wymana całej platformy na nową. Mój cel - >30FPS w Race07 przy 1024x768 23. ZŁO - sprawdź gdzie czai się ZŁO 1 głos/y 24. procek - jedna z najbardziej udzielających się osób na forum, pomaga ludziom więc pomóżmy jemu 2 głos/y 25 - _nick_ - chciałbym dostać chłodzenie wodne (WC) i mieć błogą ciszę 26. RUNIO Potrzebuję kompa do pracy i możliwości rozwoju, pomóżcie. (moj post - 6 str). 27. Piotre879- Nowa karta graficzna, RAID, nietypowe chłodzenie i zobaczymy ile da się wycisnąć :-) 28. marcin_222- ogólny upgrade, bo obecny to już trochę "dziadek" się zrobił 29. Blackout - nie wierze, ze za tysiaka da sie cos ciekawego zrobic. 30. torture -3 głos/y Link to post Share on other sites
Recommended Posts