VMAX OC 5 Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, Wylicytowałem sobie dziś zasilacz CoolerMaster - eXtreme Power Plus460W (RS-460-PCAP-A3) Czarny , nowy ;] za 115 zł + 13 wysyłka. A posiadam obecnie Pentagrama 430W(1 miesiąc) i chcę go sprzedać bratu za 120 i pytania: 1.Dobry ten CoolerMaster? Bo miałem raz styczność i wydawał mi się porządny 2. Co jest lepsze mój Pentagram czy CoolerMaster? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 CM ma niewiele mocniejszą linię +12V. Jednak ja bym go wolał od Pentagrama. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wyjdziesz prawie na zero, więc fajnie mieć nowy zasilacz. Trochę mocniejszy, lepiej wyglądający (jeżeli to jakieś kryterium) i zapewne cichszy No i super cenę wylicytowałeś. Cytuj Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziś dostałem nóweczka świetnie śmiga tak samo cichy jak pentagram czasami nawet prawie nie słyszalny. Torture- I to się nazywa zasilacz ;D jeszcze mają mi dowieść coolermaster elite 331 z agito , bo w mustang jest za mały xD Jeszcze jedno: Pentagram uciągnie z lajata cpu 125TPD, oraz HD4870, a jak wygląda sprawa z tym CM 460W będzie w stanie podołać 4890 ? Tak tylko z ciekawości pytam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts