GaRretT TH 0 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam Zamówiłem sobie komputer z obudową Zalman Z1 której nie było w salonie ale zaraz po złożeniu całego zamówienia z komputerem wysłali (gdzieś tam) informację aby obudowa trafiła do ich magazynu.Po 8 dniach dzwonią do mnie,że komputer już jest złożony ale nie ma "jeszcze" obudowy.Powiedzieli też,że mogę wziąć inną obudowę która jest dostępna (mam napisać na ich email) albo czekać za tą którą chce.Pytanie:Miał ktoś kiedyś taką sytuację i ile czekał na towar przez zamówienie który nie był dostępny? (bo 8 dni i jeszcze obudowy brak) Czy za wzięcie nowej obudowy będe musiał dopłacić? (gdy tamta jest już zamówiona?) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Zadzwoń do nich... Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No pewnie, wybrałeś obudowę, której nie ma na stanie to jak chcesz zestaw z obudową to musisz dopłacić za kolejną. Tylko upewnij się, że tą drugą mają na stanie żeby nie dopłacać później za trzecią. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts