Skocz do zawartości

Gdzie można wydrukować fototapetę

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Wszystko zależy od tego w jakim pomieszczeniu będzie ta fototapeta. Jeśli pomieszczenie jest suche, ściana nie będzie dotykana oraz nie masz dzieci to możesz zamówić sobie fototapetę papierową.Sama jestem jednak zdania,że lepiej jest dopłacić i kupic porządną fototapetę na podłożu flizelinowym albo winylowym.Taka jest o wiele bardziej wytrzymała oraz łatwiej jest ją położyć.

Nie polecam również kupowania gotowych fototapet bo bardzo trudno jest je potem przyciąć. O wiele lepiej jest kupić fototapetę na wymiar. Zerknij sobie na przykład tutaj: http://www.dekowizja.pl/fototapety.html- obecnie mają tam spory wybór porządnych fototapet, w

Chyba najbardziej opłaca się zlecić wydrukowanie fototapety przez internet, bo według mnie jest zwyczajnie najtaniej:) Ja ostatnio drukowałem w drukomacie.pl i szczerze mówiąc to było moje pierwsze doświadczenie z drukarnią internetową, ale jestem zachwycony, bo kontakt z pracownikami takiej drukarni był bardzo dobry, a jakość wydruku przerosła w zasadzie moje oczekiwania:) Myślę, że czasami warto zaryzykować:) Ja powoli przekonuję się do różnych usług i zakupów online, bo jest to oszczędność czasu i często pieniędzy:)

• worm zamknął ten temat
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...