BuryZenek 351 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ale na allegro mnóstwo osób sprzedaje wersje z exynosem od operatorów, to dziwne bardzo. No ja nie lubię grzebać przy telefonach. Bierz tego huawei, będziesz zadowolony, tylko sobie go sprawdź Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Na Allegro i OLX jest mnóstwo podrób, a niektórzy próbują je wcisnąć za cenę niewiele niższą (ok. 1700-1800 zł) niż ludzie sprzedający telefony z przedłużeń abonamentów (2000-2100zł). Huaweia nie wezmę bo po głębszym zastanowieniu i przeanalizowaniu moich potrzeb, bardzo często przyda mi się rysik S-Pen z Note'a, także albo kupię N4 przed wakacjami, albo poczekam do premiery N5. Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 N4 nie będzie miał nowego touchwiza niestety. Ja wezmę note 4, jak będę miał czas pozaglądać na allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Akurat tego jeszcze nie wiadomo czy dostanie czy nie, są sprzeczne informacje. Najlepiej to byłoby kupić Note 5, pytanie tylko jak szybko jego cena zejdzie poniżej 3000 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Ja już nie bawię się w czekanie aż cena zejdzie czegoś tam. Nie chce mi się, i jest to męczące, wolę wziąć to na co mam pieniądze i co mi się przyda, Nie prędko podejrzewam. Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Mogłem już się tak nie zagłębiać w ten temat po tym jak wybrałem tego Huawei, kupiłby i byłbym zadowolony, a tak to już po ptokach... No nic, chwilowo jednak zawieszam zmianę telefonu, albo będą fajne obniżki na wakacje - pewnie kupię N4, a jak nie to czekam do września i obserwuję cenę N5. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts