Skocz do zawartości

Corsair Vengeance 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL8

Recommended Posts

Na sprzedaż mam w pełni sprawny zestaw pamięci renomowanej firmy Corsair model Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL8 Dual Channel o łącznej pojemności 8GB DDR3 RAM, charakteryzujące się bardzo niskimi czasami dostępu CL8: 8-8-8-24, pewnością działania i niezawodnością.

Jest to rzadko spotykany model, zdecydowana większość pamięci Corsair Vengeance dostępnych na naszym rynku charakteryzuje się znacznie wolniejszymi parametrami pracy CL9: 9-9-9-24 co robi różnicę w wydajności oraz szczególnie kiedy ktoś planuje podkręcanie podzespołów w swoim komputerze, pamięci posiadają profil XMP w wersji 1.2, dzięki któremu łatwo i szybko ustawimy zalecane przez producenta parametry pracy oraz wydajne chłodzenie, dzięki któremu pamięci są zawsze chłodne.

Dodatkowym atutem na mojej aukcji jest pewność, że pamięci nie będą sprawiały jakichkolwiek problemów - specjalnie przeprowadziłem długie testy ich stabilności korzystając z programów GoldMemory i MemTest by każdy przed decyzją o wzięciu udziału w licytacji mógł upewnić się, że kupuje pamięci, które będą służyć na lata bez problemów!

Cena startowa: 250zł

• 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...