caleb59 0 Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Na sprzedaż mam w pełni sprawny zestaw pamięci renomowanej firmy Corsair model Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL8 Dual Channel o łącznej pojemności 8GB DDR3 RAM, charakteryzujące się bardzo niskimi czasami dostępu CL8: 8-8-8-24, pewnością działania i niezawodnością. Jest to rzadko spotykany model, zdecydowana większość pamięci Corsair Vengeance dostępnych na naszym rynku charakteryzuje się znacznie wolniejszymi parametrami pracy CL9: 9-9-9-24 co robi różnicę w wydajności oraz szczególnie kiedy ktoś planuje podkręcanie podzespołów w swoim komputerze, pamięci posiadają profil XMP w wersji 1.2, dzięki któremu łatwo i szybko ustawimy zalecane przez producenta parametry pracy oraz wydajne chłodzenie, dzięki któremu pamięci są zawsze chłodne. Dodatkowym atutem na mojej aukcji jest pewność, że pamięci nie będą sprawiały jakichkolwiek problemów - specjalnie przeprowadziłem długie testy ich stabilności korzystając z programów GoldMemory i MemTest by każdy przed decyzją o wzięciu udziału w licytacji mógł upewnić się, że kupuje pamięci, które będą służyć na lata bez problemów! http://allegro.pl/show_item.php?item=5258081178 Cena startowa: 250zł Link to post Share on other sites
caleb59 0 Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 NIEAKTUALNE! Link to post Share on other sites
Recommended Posts