Skocz do zawartości

Kiermasz u Youen'a ;)

Recommended Posts

Witam,  jeśli ktoś będzie potrzebował więcej informacji lub zdjęć proszę się skontaktować ;)

Stare gry za każdą sztukę chciałbym wsiąść 5 zł do kieszeni czyli jeśli ktoś kupi jedną sztukę to płaci jeszcze za przesyłkę , przy większej ilości można się dogadać ;)

( gra z drugiego zdjęcia która została ucięta to samoloty zręcznościowe Battle of Europe )

Słuchawki bezprzewodowe firmy esperanza ( jakaś gówniana ale się trzymają ) kupiłem je za 40 zł więc chce sprzedać za 15 używane około miesiąca potem dostałem lepsze , jedyne co wymagają do działania to 2 kable jack-jack oraz 4 male paluszki ;)

Telefon Nokia c3-00 Wygląda fatalnie ale działa wszystko szybko i sprawnie żadnych usterek , cena to 10 zł + wysyłka na koszt kupującego ;)

Teraz trochę muzyki :)
Donatan równonoc stan jak nowy cena 20 zł 
Demonologia 2 również jak nówka cena 20 zł
Zeus nie żyje tu opakowanie ma parę rysek ale w środku nówka ;) cena 25 zł 
Jeśli byłby ktoś zainteresowany to mam jeszcze OSTR Haos za 25 zł ( zdjęcia mogę dorzucić ) 

Dwie karty doładowujące heyah po 5 zł ( można się umówić telefonicznie lub przez forum i po prostu podac kody ) jesli ktos kupi jedną to za 2,50zl a jeśli 2zl to za 4 ;)

Czas na literaturę ;) 
Każda książeczka po 5 zł 

Teraz trochę kultury regionalnej ;) 
Przepiękny termometr robiony przez polskich górali. Według legendy gdy góral jest wysunięty w przód będzie słonko i ładna pogoda a gdy góralka deszcz z i brzydka pogoda ;)

Teraz chyba najciekawsza rzecz 
Posiadałem parę sztuk takowej folii dedykowanej do telefonu Nokia 735 , wolia idealnie chroni telefon zresztą poczytajcie na internecie jak wytrzymała jest  ( oglądnijcie test młotka ) mozna łatwo ją wyciąc i dopasować do mniejszego ekranu innego telefonu sam zrobiłem tak w całej rodzinie , folia kosztuje około 50 -60 zł lecz dlatego ze jest ona tylko na jeden konkretny model sprzedam ją za 15 ( zawsze ktoś może sobie dopasować ;)

Dla osoby która zamówi najwięcej rzeczy mam taką oto niespodziankę ;)