Sand3r 0 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Mam zamiar wymienic stockowe wentyle w phanteksie i na wszystkich testach jakie znalazlem uzywali AF140... Gdzie logika mi podpowiada zeby uzyc SP140? Jedyny "problem" (ktory dla mnie nie jest problemem akurat, a wrecz atutem) ze SP-ki robia jedynie w wersji LED a wspomniane wczesniej AFki to te bezledowe na hydraulicznych lozyskach.... I teraz pytanie o wasza opinie, brac te SP140 ? Czy lepiej AF? A jak tak to dlaczego? A jak nie to dlaczego z gory dzieki za pomoc edit: oczywiscie oba modele w wersji quiet Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Sand3r Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Te wentylatory to są ze 2 klasy gorsze od tych phanteksów. One jedynie wyglądają i to tyle z ich zalet. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 A dlaczego w ogóle chcesz zmienić fabryczne wentylatory? Głośne? Mało wydajne? Cytuj Link to post Share on other sites
Sand3r 0 Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nie wiem czy sa gorsze, skoro w testach daja lepsze efekty niz stocki, rowniez patrzac po ilosci sprzedanych egzemplarzy globalnie... glownym powodem wymiany jest ..... kolor, moduje pudło i białe elementy przeszkadzają. Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zrobisz jak chcesz ale to są gorsze wentylatory. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sand3r 0 Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dziekuje za kolejna nic nie wnoszaca do tematu opinie. A powracajac do TEMATU, SP140 czy AF140? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie greghor 44 Napisano 11 Kwietnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dziekuje za kolejna nic nie wnoszaca do tematu opinie co za ludzie żyją w tym kraju człowiek dobrze doradzi, a z ust proszącego o pomoc nie usłyszy nic miłego, nie mówiąc już o "dziękuję" skoro uważasz ze tak będzie lepiej to proszę bardzo bierz korsarze, lepsze będą sp; nie będę się wtrącał do tego co chcesz zrobić z pieniędzmi ja również byłem szczęśliwym posiadaczem Phanteksa i nigdy w świecie nawet za darmo i z dopłatą nie wziąłbym tych wentyli od korsarza Cytuj Link to post Share on other sites
Sand3r 0 Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) co za ludzie żyją w tym kraju człowiek dobrze doradzi, a z ust proszącego o pomoc nie usłyszy nic miłego, nie mówiąc już o "dziękuję" skoro uważasz ze tak będzie lepiej to proszę bardzo bierz korsarze, lepsze będą sp; nie będę się wtrącał do tego co chcesz zrobić z pieniędzmi ja również byłem szczęśliwym posiadaczem Phanteksa i nigdy w świecie nawet za darmo i z dopłatą nie wziąłbym tych wentyli od korsarza Za co mam dziekować ? Za brak podpowiedzi na moje pytanie? Jakbym szukal innych wiatrakow to bym o tym napisal, a jakbym nie chcial zmieniac to bym nie pisał wcale. Przy okazji DZIEKUJE za doradzenie. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Sand3r Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jakbym szukal innych wiatrakow To proponuję wycieczkę do Holandii, tam będziesz miał wybór. Kolega Ci dobrze radzi, Korsarze są lipne. Poza ich wyglądem nie ma z nich nic. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts