Skocz do zawartości

[S] Zotac GTX 970

Recommended Posts

cześć,

do sprzedania leci GTX 970 od Zotaca. zakupiony 18.03 w Morele.net i od tej daty leci 5 lat gwarancji (zarejestrowany na stronie Zotaca).
pełen komplet: GTX, faktura, pudło, papiery, płyta, przejsciówki.
zotac nowy, nie używany - czekał aż pamięci wrócą z serwisu ale w między czasie zdecydowałem się na sprzedaż.

oddam za 1410zł - w cenie KW i allegro.
zainteresowani wątku lub PW.

zdjęcia. (data trochę spóźniona ale rozumiecie - święta http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/tongue.gif)

pozdrawiam.

Jeśli zarejestrowałeś karte na siebie to przyszłemu nabywcy nie przysługuje 5 letnia gwarancja,tak dla Twojej wiadomości i potencjalnych kuoującychc

Sprzedałem kiedyś kartę pewnej osobie,wcześniej ją zarejestrowałem na stronie evga.Po dwóch miesiącach kurier puka do mnie do drzwi z GTX 780.Byłem w szoku,po prostu dał mi karte do rąk i poszedł.okazało się,że gość który kupił ową kartę,odesłał na RMA a oni widząc na stronie moje dane przy rejestracji karty,odesłali ją do mnie:)co prawda gwarancje można zrealizować ale sprzęt odeślą pierwotnemu nabywcy.Kartę oczywiście zwróciłem klientowi,boże jak on mi dziękował hehe :)

Edytowane przez mayster23

Sprzedałem kiedyś kartę pewnej osobie,wcześniej ją zarejestrowałem na stronie evga.Po dwóch miesiącach kurier puka do mnie do drzwi z GTX 780.Byłem w szoku,po prostu dał mi karte do rąk i poszedł.okazało się,że gość który kupił ową kartę,odesłał na RMA a oni widząc na stronie moje dane przy rejestracji karty,odesłali ją do mnie:)co prawda gwarancje można zrealizować ale sprzęt odeślą pierwotnemu nabywcy.Kartę oczywiście zwróciłem klientowi,boże jak on mi dziękował hehe :)

Bardzo ładnie się zachowałeś szacunek;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...