Skocz do zawartości

Biznesówka do 850zł z matrycą HD+, FHD - używana, polisingowa

Recommended Posts

Mam zamówienie z rodziny na sprzęt drugorzędny do magazynu, autor będzie obserwował temat. Karta graficzna nie ma żadnego znaczenie całkowicie obojętne nawet zintegrowane bardziej preferowane.

1) Kwota przeznaczona na zakup: ok 850zł
2) Rozmiar matrycy: 13,3 - 15,6 (15,4 - 1920x1200)
3) Główne zastosowanie: internet, programy magazynowe, MS allegro, Comarch tp. 
4) Miejsce użytkowania: stacjonarny
5) Wymagania specjalne: rozdzielczość, dobry stan, modele biznesowe. Najlepiej kompletne bez brakujących zaślepek itp.
6) Osobiste preferencje: żadnych refurbished/odnawianych (jeśli bóg da)  :P
7) System operacyjny: będzie działał na demie (enterprise) Windows 7 (x64)
8) Własna propozycja: Dell E6500, Precision..., Lenovo ThinkPad .., HP ...

Wymogi: rozdzielczość i trwałość konstrukcji przyzwoity stan, oraz bateria minimum 30min. Oczywiście miło by było z i3/i5 lub lepsze (1-3 gen) ale i mocnym C2D nie pogardzi.
Dysk zapewne szybko zostanie podmieniony na używany SSD z allegro, ram też jest mało ważny coś tam mu zorganizuję z OLX.

Jako że nie mam styczności z importerami modeli poleasingowych pomyślałem że spytam, może ktoś ma dojścia albo chce sprzedać :) ? Oraz jakieś przyzwoite sklepy poza allegro ? Z pierwszej ręki oczywiście będzie ciężko dostać.

Oczywiście mam już kilka dodanych pozycji do obserwowanych na allegro (snajper ustawiony i czekamy) ale nie zaszkodzi zapytać.

Do szybkiego kontaktu zamiast PW: LINK FB

Edytowane przez fxjerzy