fxjerzy 166 Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Mam zamówienie z rodziny na sprzęt drugorzędny do magazynu, autor będzie obserwował temat. Karta graficzna nie ma żadnego znaczenie całkowicie obojętne nawet zintegrowane bardziej preferowane. 1) Kwota przeznaczona na zakup: ok 850zł2) Rozmiar matrycy: 13,3 - 15,6 (15,4 - 1920x1200)3) Główne zastosowanie: internet, programy magazynowe, MS allegro, Comarch tp. 4) Miejsce użytkowania: stacjonarny5) Wymagania specjalne: rozdzielczość, dobry stan, modele biznesowe. Najlepiej kompletne bez brakujących zaślepek itp.6) Osobiste preferencje: żadnych refurbished/odnawianych (jeśli bóg da) 7) System operacyjny: będzie działał na demie (enterprise) Windows 7 (x64)8) Własna propozycja: Dell E6500, Precision..., Lenovo ThinkPad .., HP ...Wymogi: rozdzielczość i trwałość konstrukcji przyzwoity stan, oraz bateria minimum 30min. Oczywiście miło by było z i3/i5 lub lepsze (1-3 gen) ale i mocnym C2D nie pogardzi.Dysk zapewne szybko zostanie podmieniony na używany SSD z allegro, ram też jest mało ważny coś tam mu zorganizuję z OLX. Jako że nie mam styczności z importerami modeli poleasingowych pomyślałem że spytam, może ktoś ma dojścia albo chce sprzedać ? Oraz jakieś przyzwoite sklepy poza allegro ? Z pierwszej ręki oczywiście będzie ciężko dostać. Oczywiście mam już kilka dodanych pozycji do obserwowanych na allegro (snajper ustawiony i czekamy) ale nie zaszkodzi zapytać. Do szybkiego kontaktu zamiast PW: LINK FB Edytowane 18 Marca 2015 przez fxjerzy Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czyli szukasz używanych ? Skoro refurbished odpadają a nówek w tej cenie to jak ze świecą szukać ... Cytuj Link to post Share on other sites
Tołstoj 9 Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Refurbished oznaczają już naprawiana przez serwisy, rabaling czy wygrzewanie hotair-em co oznacza ze płyta główna była już naprawiana po awarii a zwykle oznacza to że ma większą szanse na ponowną awarie Np. Dell E6500 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts