Patichan111 0 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam.Podczas IEM 2015 Katowice na stoisku Gigabyte & morele.net wygrałem płytę główną Gigabyte Z97X-GAMING7.Płyta główna jest oryginalnie zapakowana, nie była wyciągana z folii, z opakowania zaś tylko w celu zrobienia zdjęć.Dorzucam do niej koszulkę z logiem firmy Gigabyte (widać na zdjęciu).Cena to 600 zł, gdyż płyta jest nowiusieńka i nie używana (chciałem ją zatrzymać dla siebie, ale jadę na procku od AMD i nie stać mnie obecnie na zmianę)Wysyłka do ustalenia.PSCena tej płyty na morelkach to 709 zł http://pics.tinypic.pl/i/00644/1qn3v66xq1uq_t.jpghttp://pics.tinypic.pl/i/00644/f0l15zewvvyo_t.jpghttp://images.tinypic.pl/i/00644/kzrkar0rlvks_t.jpghttp://files.tinypic.pl/i/00644/vjua23m5vyld_t.jpghttp://images.tinypic.pl/i/00644/o80wufdyt9ef_t.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
szahi 629 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 a co z gwarancja ? Cytuj Link to post Share on other sites
Lewy77 0 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Bez gwarancji bo ją wygrał, warta jest max 500zł, choć ja osobiście więcej jak 400zł za mobo od GB bez gwarancji bym nie dał. Cytuj Link to post Share on other sites
szahi 629 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Bez gwarancji tak tez myslałem Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 991 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Bez gwarancji bo ją wygrał, warta jest max 500zł, choć ja osobiście więcej jak 400zł za mobo od GB bez gwarancji bym nie dał. Ty za mobo od GB nie dał byś tyle, a ja nie dał bym za mobo MSI 300zł bez gw Cytuj Link to post Share on other sites
Patichan111 0 Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 (edytowane) Panowie, co do gwarancji to pewność będę miał jutro (dzwoniłem do przedstawiciela moreli i musi się skontaktować z działem reklamacji czy jakoś tak).Jeżeli jest bez to cenę zmienię na 500 zł. Edytowane 16 Marca 2015 przez Patichan111 Cytuj Link to post Share on other sites
althais 25 Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nie ma opcji, że płyta jest bez gwarancji. A tak trochę poza tematem... na czym polegał konkurs ? I jak udało Ci się wygrać ? Cytuj Link to post Share on other sites
gamerlucas 0 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Bez gwarancji bo ją wygrał, warta jest max 500zł, choć ja osobiście więcej jak 400zł za mobo od GB bez gwarancji bym nie dał. A co niby GB to szajs? wolę to niż jakieś msi czy asrock...pokemon Edytowane 17 Marca 2015 przez gamerlucas Cytuj Link to post Share on other sites
Lewy77 0 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Miałem 2 gb na x58, oba padły, w gb b75-d3h padły kondensatory, nie ufam tej firmie i tyle, już wole asrocka niż ten shit. Cytuj Link to post Share on other sites
Laike 5 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Panie Lewy, najwidoczniej nie miales szczescia : p Gigus to teraz porzadniejsza firma, niż wczesniej. Podobnie jest z ASRockiem Cytuj Link to post Share on other sites
NoviPro 1 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja w piątek wygrałem lapka w zawodach w LoL-a laptopa Della , po odebrania nagrody zapytałem się jak z paragonem gwarą itp to zawołali menagera stoiska i zarazem rtv-ki i gościu powiedział mi że papieru na niego nie dostanę, ale jak coś bd się z nim działo to mam do niego zadzwonić i on mi to zrobi normalnie tylko tyle że wsyzstko musi iść przez niego. Kumpel dostał za free ' ze złapanki " heh myszkę steel serries i to samo dostał w odpowiedzi, więc myślę że masz tak samo jak my Miałem 2 gb na x58, oba padły, w gb b75-d3h padły kondensatory, nie ufam tej firmie i tyle, już wole asrocka niż ten shit. dokładnie jak Laike napisał miałem mobo od gb rok 6 miesięcy nic sie z nia nie działo i sprzedałem ja 20 ł taniej niż kupiłem Cytuj Link to post Share on other sites
Patichan111 0 Napisano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Nie ma opcji, że płyta jest bez gwarancji. A tak trochę poza tematem... na czym polegał konkurs ? I jak udało Ci się wygrać ? GWARANCJA JEST!! Właśnie otrzymałem odpowiedź od morele.net i wszystko jest ustalone. Co do tego jak ją wygrałem. Po pokazie OC przy pomocy ciekłego azotu w 2-gi dzień IEM miał być quiz na temat właśnie OC. Jako że znam się na tym dosyć dobrze i mam doświadczenie to byłem pewny siebie, ale był problem xD Mianowicie mieli ze sceny rzucić 3 smyczki, ten kto złapie weźmie udział w quizie, a ja mam złamaną nogę Skoczyłem z rozwaloną nogą i złapałem ... Na samej scenie zaś po 2 pytaniach odpadł 1-wszy konkurent, a z 2-gim dopiero po 13 pytaniach zakończyła się rywalizacja. Niesamowita satysfakcja i nagroda też xD Cytuj Link to post Share on other sites
grreso 0 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Przestrzegam, przed robieniem interesów z tym człowiekiem. Ogłosznie jest również na olx.pl. Najpierw zostałem poinformowany, że posiada pan dowód zakupu, potem się pan tłumaczył, że to brat dał taką informację. Ok, doszliśmy do tego, że tej gwarancji nie ma. Uzgodniliśmy cenę i sposób oraz koszt wysyłki i w dniu wysyłki zostałem przez Patichan111 poinformowany "że nie sprzedam Panu płyty w tej cenie, bo dostałem wyższą". Niehonorowo i nieładnie panie Patichan111. Pozostaje życzyć "udanych" transakcji. Sprzedał się pan za 40zł. Pewnie nic sobie pan i tak z mojej wiadomości nie zrobi patrząc na to jak pan ludzi traktuje, więc mam nadzieję, że przynajmniej na tym forum będą pana unikać. Przepraszam za każdy błąd ortograficzny w wyrazie pan, powinno być z dużej litery w formie grzecznościowej, ale musiało jej tutaj oczywiście celowo zabraknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
kostii 1 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ban na konto i pożegnać oszusta!!! Cytuj Link to post Share on other sites
gamerlucas 0 Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 GWARANCJA JEST!! Właśnie otrzymałem odpowiedź od morele.net i wszystko jest ustalone. Co do tego jak ją wygrałem. Po pokazie OC przy pomocy ciekłego azotu w 2-gi dzień IEM miał być quiz na temat właśnie OC. Jako że znam się na tym dosyć dobrze i mam doświadczenie to byłem pewny siebie, ale był problem xD Mianowicie mieli ze sceny rzucić 3 smyczki, ten kto złapie weźmie udział w quizie, a ja mam złamaną nogę Skoczyłem z rozwaloną nogą i złapałem ... Na samej scenie zaś po 2 pytaniach odpadł 1-wszy konkurent, a z 2-gim dopiero po 13 pytaniach zakończyła się rywalizacja. Niesamowita satysfakcja i nagroda też xD kij ci w ryj nygusie... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts