exposiure 1 Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Sprawa jest skomplikowana ale do rzeczy.Mam komputer z Windows 8.1, mam na nim konto z Microsofta z zapamiętanym hasłem, automatycznie się loguję. Nie pamiętam hasła do niego więc nie mogę go zmienić. Nie mogę również odzyskać hasła na stronie Microsoft, bo chcą tam ode mnie informacji, które wpisywałem o sobie zakładając konto, a po prostu wklepywałem byle co z klawiatury. Tak wygląda sytuacja.Co chce zrobić:Mam inne konto na Microsoft'cie (którego używam na telefonie z WP8). Załóżmy, że konto na którym jestem zalogowany i do którego nie pamiętam hasła nazywa się konto A, a to z którego używam na telefonie nazywa się konto B. Chcę na komputerze stworzyć konto B z uprawnieniami administracyjnymi, chcę żeby na nim znajdowało się wszystko to co mam na koncie A (dokumenty, zdjęcia, filmy, pulpit). Chcę żeby konto B było identyczne z kontem A, a potem chcę zlikwidować na komputerze konto A. Chcę po prostu podmienić konta, zachować wszystko co mam i uniknąć formatu.Mam nadzieję, że napisałem dość zrozumiale. W razie wątpliwości będę wyjaśniał dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No to namieszałeś...Ja bym zadzwonił do Microsoft Polska i zapytał co zrobić.Musisz oczywiście mieć numer aktywacyjny systemu.Może ci jakoś pomogą? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts