zine5 175 Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznieMam na sprzedaż płytę główną msi model Z77a-gd55Płyta działała u mnie 2 lata bez żadnych problemów z procesorem i5-2500k kartą gtx 560ti i 4gb ram ddr3 1600mhz.Nie miałem z nią problemów.Płyta zakupiona w sklepie esc.pl w dniu 7.01.2013r - więc ma jeszcze prawie rok gwarancji.W komplecie jest wszystko co daje producent czyli:-pudełko-płyta-4 kable sata 3-mostek sli-zaślepka na porty-zaślepka na gniazdo procesora-jakieś przejśćiówki aby łatwiej podłączyć przyciski power i reset-instrukcja i książeczki-płyta cd-i dowód zakupu/gwarancjaWszystko w stanie bardzo dobrym:-pudełko nie pogięte-podstawka procesora bez uszkodzeń-żadne złącza niepowyginane-płyta nie powyginana-przyciski sprawne-radiatory nie zdejmowane-wszystko w świetnym stanieDostawa dobrze zabezpieczoną paczką priorytetową gratis! cena 300zł razem z przesyłką gratis (poczta/kurier) http://s10.ifotos.pl/mini/2015-03-0_wnnqaes.jpg Edytowane 8 Marca 2015 przez zine5 Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 8 Marca 2015 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 jaka cena? Cytuj Link to post Share on other sites
zine5 175 Napisano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 (edytowane) @up - dodałem cene - możliwe też allegro - jest wystawiona Edytowane 8 Marca 2015 przez zine5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts