Freso 1116 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Strach teraz coś polecić.. Z3 albo któryś iPhone moim zdaniem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 He,he a HTC m8 nie masz do wyboru? Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Mój niby sprzedający okazał się bublem, straciłem tylko nerwy i 10 litrów Pb95. Bez zastanowienia sięgnąłem po LG G3 i jestem niesamowicie zadowolony z tego systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Strach teraz coś polecić.. Z3 albo któryś iPhone moim zdaniem. Właśnie co do jabuszka będzie chyba dużo dopłaty muszę sprawdzić, IP6 dobrze by leżał w mej dłoni bądź Z3 He,he a HTC m8 nie masz do wyboru? Myślę, że będzie do wyboru, nie zastanawiałem się nad tym modelem, muszę sprawdzić jak wypadnie Mój niby sprzedający okazał się bublem, straciłem tylko nerwy i 10 litrów Pb95. Bez zastanowienia sięgnąłem po LG G3 i jestem niesamowicie zadowolony z tego systemu. a myślałem, że Z3 masz o.O Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Miałem mieć, ale no gościu to debil i nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Tak sobię myślę... @@JestemLukasz, aktualizowałeś go osobiście, czy miał już na pokładzie Lollipop-a?Jak zauważył @@Freso, po tej akcji, z felernym S5 ciężko coś powiedzieć. O iPhone-ie za rozsądne pieniądze zapomnij, sprawdź Z3 i ewentualne ubezpieczenie. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Tak sobię myślę... @@JestemLukasz, aktualizowałeś go osobiście, czy miał już na pokładzie Lollipop-a? Jak zauważył @@Freso, po tej akcji, z felernym S5 ciężko coś powiedzieć. O iPhone-ie za rozsądne pieniądze zapomnij, sprawdź Z3 i ewentualne ubezpieczenie. Już miał na pokładzie Loliipop-a ale dużo poprawiło to czyszczenie. Dziękuje za rady, popatrzyłem na oferty i szczerze rewelacji nie ma, szukać będę dalej Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Skoro wipe poprawił działanie, to znaczy, że ten Lollipop został wgrany po tym, jak opuścił fabrykę. Tak mi do głowy przyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Skoro wipe poprawił działanie, to znaczy, że ten Lollipop został wgrany po tym, jak opuścił fabrykę. Tak mi do głowy przyszło. Możliwe, trudno mi stwierdzić na aukcji pisało, że wszystko fabrycznie jak nie mylę się. Najważniejsze, że aktualnie jest git z telefonem póki co. Teraz mam problem inny, mam chwilowo S3, dałem już Tacie S5. Po zamianie zrobiłem WIPE - wszystko chodzi po za internetem. Internet tylko na WiFi działa, bez WiFi nie działa a transfer danych odpalony. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ustawiłeś poprawnie APN? Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kurde ludzi co wy z tym ubezpieczeniem Z3ki. Radzicie szajs typu S5ki i teraz autor problem. Do smartfonow Samsunga trzeba podchodzić z dodatkową wiedzą o Androidzie. Kupił by Z3ke i po kłopocie. Ja miałem Z2kę i wszystko grało. Żadne ubezpieczenia nie potrzebowałem. S5ka to szajs i proszę nie wmawiać jest super. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ustawiłeś poprawnie APN? Nic nie ustawiałem, nie jestem w temacie ? Kurde ludzi co wy z tym ubezpieczeniem Z3ki. Radzicie szajs typu S5ki i teraz autor problem. Do smartfonow Samsunga trzeba podchodzić z dodatkową wiedzą o Androidzie. Kupił by Z3ke i po kłopocie. Ja miałem Z2kę i wszystko grało. Żadne ubezpieczenia nie potrzebowałem. S5ka to szajs i proszę nie wmawiać jest super. Właśnie teraz prawdopodobnie będzie Z3 jeżeli znajdę dogodną ofertę, nie widzę innego wyjścia a brzmi ciekawie. Ubezpieczenie tylko dlatego, że obawiam się o pęknięcia jak jesteś ciekaw o czym mówię mogę podesłać linki które mnie powstrzymały przed zakupem. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jak kupisz Z3kę, to kup etui i szkło ochronne na przedni ekran. Żadnej folii. Po raz kolejny teza się potwierdza, że S5ka to nie trafiony zakup jeżeli się nie zna dobrze Androida. Jeżeli ma pękać ekran, to w S5ce też pęknie. Po upadku więc S5ka nie jedt tutaj wyjątkiem. Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jeżeli ma pękać ekran, to w S5ce też pęknie. Tak też właśnie jest. Jeżeli ekran ma pęknąć, to pęknie. Tyle tylko, że plecki nie mają podobnego problemu. Dochodzi jeszcze fakt aluminiowej obudowy, która przenosi lepiej drgania. Muszę tłumaczyć, co to powoduję? Po raz kolejny teza się potwierdza, że S5ka to nie trafiony zakup jeżeli się nie zna dobrze Androida. Czyli LG G3, to również urządzenie dla "dobrze znających Androida" użytkowników? Każdy producent ma na koncie nie do końca sprawne aktualizacje. Kiedy użytkownicy Z3 czekali na update, Samsung wydał już kilka aktualizacji i najnowsze nie posiadają błędów. Pisałem, że starsze wersje Lollipop-a były dość słabe, a autor tematu dostał model, z niemal najstarszą. Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Każdy operator oferuje za kilka złotych miesięcznie opcje ochrony urządzenia, sam płacę 5zł/miesiąc w Orange by mieć ubezpieczenie na przypadkowe uszkodzenia mechaniczne, myślę, że to nie majątek, a w razie droższego telefonu warto z tego skorzystać. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ale przecież nie będzie nosił Z3kę nago, kupi jakieś porządne etui i po kłopocie. Gdzie te poprawki które autor ma dostać? Tylko blaven lg g3 nieporównywalne lepszy fon niż S5ka. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Również kożystam z tego ubezpieczenia w Orange jednak jest to ochrona wyświetlacza tylko. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 eVerest, pisze z telefonu i nie chce mi się cytować, więc napisze krótko - pieprzysz bzdury za przeproszeniem. Miałeś Xperie Z? Ktorys ROM mial problem z drainami baterii. Bzdura, ze do Samsunga trzeba wiedze. Takie same problemy maja LG, Sony, HTC.. Za duzo sie tego u mnie przewalilo juz. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Miałem Z2,nie Z. Edytowane 28 Marca 2015 przez eVerest Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Wiem czego nie miałeś. Odpowiedniej wiedzy pisząc swoje wypowiedzi. Masz tylko nienawiść, którą z wielką przyjemnością, plujesz. Pisanie do Ciebie jest bezcelowe. Nie wiem, po co w ogóle to robię. Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Ja nie mam nienawiści. Tylko pisze jak to wygląda. I nie pochwalaj S5ke bo masz,bo działa wszystko dobrze. Autor od początku chciał Z3ke i ktoś podsunął durny pomysł aby brać S5. Sam małżonce doradziłem aby brac Note 3 i nie wiem o co Ci chodzi. Ma również Tab 2 7.0 3G,S3 mini. Więc twierdzenie nienawiść do marki z du*y wzięte. Trochę musisz odpocząć od forum. Edytowane 28 Marca 2015 przez eVerest Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Rowniez mam S5. Mi tez wszystko dziala. I mam "niesprawana" Zetke. Bilans: -2 zadowolonych posiadaczy S5, jedem niezadowolony -jeden zadowolony posiadacz Xperii, jeden niezadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
eVerest 1092 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja już kończę ot. Trzymajmy się tematu aby pomóc autorowi rozwiązać problem. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Xperie na prawdę pękają i to wiadomo od pierwszego modelu. Sam miałem Xperie Z i samoistnie mi pękła. Z dnia na dzień. Xperie bez ubezpieczenia to tylko udręka i dodatkowe zmartwienie dla posiadacza. S5 to dobry telefon, ale jak każdy ma swoje wady i zalety, niedopracowania samsunga widać na każdym kroku, aczkolwiek jest to na bieżąco naprawiane. Progres widać w LG G3 telefon z ekranem quadHD który z początku zacinal się strasznie, a teraz działa idealnie i potwierdzam to i ja i chudy. Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Panowie, dawno mnie nie było ale chciałem podziękować wszystkim radą a wszczególności Blavenovi. Wybrałem to co chciałem i jestem bardzo zadowolony - Sony Z3. Trochę to trwało.. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts