bigosx 1 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 O to chodzi że na forum nie lubimy piratów Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Chyba to drugie Nie to że jesteśmy i wogóle chodz tak nie jest ale pewnych zasad trzeba na tym forum przestrzegać --- Odpalałes fife w trybie zgodności z win xp ? i tak wogóle to co masz na pokładzie ? Cytuj Link to post Share on other sites
marrko6 0 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 teraz jest tak że wyskakuje błąd nie wysyłaj Cytuj Link to post Share on other sites
rooonin 0 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Właśnie nie FIFE 11 też mam oryginalną , skołowałem od kumpla. I nadal jest ten sam problem, napisalem ea ale odpisali że nigdy nie mieli podobnych problemów i to pewnie przez kompa ale oni sie gó**o znają. Pomóżcie pls. Ale jesteś żałosny.... Bujasz się jak chorągiewka na wietrze.... Przestań wreszcie kłamać i kup oryginał!!! Cytuj Link to post Share on other sites
fifa11 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Siemka mam problem z fifą 11 Ściągnąłem ją z internetu a tu włączam a tu się strasznie przycina Mam także PES 10 i ma dużo większe wymagania i działa mi normalnie Mój komputer: System XP professional Service Pack 3 wersja 2002. Ram 512 mb. Karta graficzna 256 mb. Procesor 2,40 GHz. Proszę o pomoc i o odpowiedzi Pozdrawiam fifa11 Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Chętnie byśmy ci pomogli ale jest jeden malutki problem...masz pirata a na tym forum nie pomagamy osobą któży mają nie legalne kopie śćiągnięte z googli.Tutaj na forum obowiązuje regulami którego trzeba przestrzegac a ty go naruszyłeś A i jeszcze jedno,twórczy nick "fifa11" do twórczego tematu Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 wiesz bym ci powiedzial co jest nie tak, ale jest te "ale". Żeby naprawić ten błąd jest tylko jeden sposób- zakupienie oryginalnej wersji gry. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Żeby naprawić ten błąd jest tylko jeden sposób- zakupienie oryginalnej wersji gry. No bez jaj... Ale dobra, ja się nie wypowiadam tutaj bo jeszcze warna następnego dostane Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Pirat czy nie, Fifa11 ma wyższe wymagania od PES2010. Stąd kiepskie działanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oj oj głupoty wystarczy odpalić z ...... no jak napisze dostane bana! starszy niz 95 młodszy niż milenium Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Wystarczy ze wyłączysz w opcjach synchronizacje pionową i powinno śmigać elegancko Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Tez tak miałem i problem rozwiązałem wystarczy wyłączyć synchronizacje pionową Gra teraz działa płynnie :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
fifa11 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam. Od niedawna mam fife 11 i mam z nią problem. Gra włącza się normalnie ale się strasznie przycina ale tylko jak piłkarz jest przy piłce a jak ją bramkarz złapie gra chodzi pięknie. Mam także pes 10 i działa mi normalnie nie wiem co to za błąd Mój komputer: Ram 512 mb. Procesor 2,40 GHz. Karta graficzna 256 mb. Windows XP Professional Service Pack 3. Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Karta graf 256 ale jaka? Rodzaj pamięci VRAM DDR2, DDR3? PES 10 ma mniejsze wymagania od F11 więc to możliwe przy takim już archaicznym sprzęcie że po prostu nie daje rady... Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 masz malo ramu i procek nie za wysoko taktowany i nie wiemy jaka grafe..;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Podaj dokładny model tej grafy. Potem trzeba będzie zainstalować najnowsze sterowniki. Cytuj Link to post Share on other sites
fifa11 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Model jest to: NVIDIA GEFORCE 7600 GS ) Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To nie dziw się że gra działa jak działa. Cytuj Link to post Share on other sites
fifa11 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To co mam robić? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 W przypadku takich komponentów jakie masz wymiana samej grafiki na niewiele się zda i warto pomyśleć nad nowym komputerem. Cytuj Link to post Share on other sites
fifa11 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A jakbym ram dodał? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sterowniki nowe zainstaluj. Jak możesz to podkręć procesor i grafikę. A grafika widać też nie najlepsza. To już nawet 8500GT jest lepszy EDIT: Dołożenie RAM'u nic Ci nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 To już nawet mój 8400 GS w laptopie jest lepszy. Nowe sterowniki dużo nie dadzą przy tak leciwej karcie, a dodatkowy RAM patrząc na resztę na niewiele się zda... w grach Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Czasem nowe gry wymagają nowych sterowników. Trzeba podkręcić CPU i GPU. Wtedy można liczyć na jakiś przyrost wydajności. W tej kwestii to wszystko co można zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 @fifa11: Zapoznaj się z punktem 1 (i całością też ) viewtopic.php?f=15&t=16030 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts