kondjovi 0 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam, da się podzielić lub ograniczyć łącze na tym routerze dla jednego komputera? Mam internet 2 Mb i gdy siostra zaczyna oglądać film nikt w domu nie ma internetu..(No dobra, ale z prędkością starego, modemowego) Link to post Share on other sites
crovv 5 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Nie ma szans niestety. To nie ta klasa urządzenia by móc dzielić coś racjonalnie. W sumie i nowsze produkty mają z tym problem. Można wgrać chyba alternatywny soft, ale jak się nie znasz ( a tak jest) to uwalisz router . Więc niestety radzę sie pogodzić z prędkością łacza. Link to post Share on other sites
kondjovi 0 Napisano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 A w jakich cenach zaczynają się routery z taką funkcją? Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 obejrzyj sobie to, może coś pomoże Link to post Share on other sites
roneth 47 Napisano 23 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam Może ograniczyć maksymalny transfer na komputerze siostry za pomocą programu? Polecam NetBalancer. https://seriousbit.com/netbalancer/ Pozdrawiam Link to post Share on other sites
kondjovi 0 Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Roneth za cwana jest, odinstaluje stalkerpl mój router tego nie obsługuje, ale wczoraj dziewczyna prosiła o zrobienie tanio sieci Wi-Fi i kupiłem za 70 zł właśnie tego Tp-linka TL-WR841N który właśnie oferuje tą funkcję W poniedziałek go zakupię dla siebie Przynajmniej będzie też lepszy zasięg w garażu Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, temat do zamknięcia Edytowane 1 Marca 2015 przez kondjovi Link to post Share on other sites
Recommended Posts