Mostrax 0 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Witam. Jakie polecacie słuchawki douszne (pchełki) za około 100 zł (oczywiście mogę coś dołożyć, jeżeli będzie trzeba i będzie to opłacalne)? Będę ich używał w laptopie przy graniu jak i muzyce. Zależy mi na dobrym dźwięku, i najlepiej żeby słuchawki nie "przepuszczały" dźwięku do otoczenia. Czy w ogóle można uzyskać coś takiego w słuchawkach dousznych w tej cenie? Proszę nie podawać modeli słuchawek dokanałowych. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Z pchełek to będzie lipa nie izolacja. Nie wiem, po co pchać się w słuchawki, których budowa już na wstępie ma więcej wad niż zalet. Cytuj Link to post Share on other sites
Mostrax 0 Napisano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jeżeli nie ma z izolacją to bez. Po prostu nie lubię dokanałowych, nie mogę się do tego przyzwyczaić, czuje się nie komfortowo ;P Cytuj Link to post Share on other sites
rafcik44 0 Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Podpinam się pod temat. Witam. Chciałbym kupić słuchawki do muzyki do 300 złotych. Jeśli chodzi o ich budowę to mają to być słuchawki nauszne zamknięte. Jeśli chodzi o samą muzykę, słucham wykonawców takich jak "Two Steps From Hell", "Mark Petrie", "Hans Zimmer", "Audiomachine" itp. Rzadziej słucham też Trance. Odtwarzacza jakiego używam to telefon LG Swift L9 II (LG-D605). Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts