mohameddddd 0 Napisano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ORBIK szkoda czasu na rozmowę z nimi to są typowe przykłady ludzi wsi. Pytam to po co wysyłacie SMS na powodzian i innych poszkodowanych w kataklizmach. To i tak nic nie zmieni dalej będą budować się na terenach zalewowych a potem z naszych kieszeni rząd odbuduje kraj. Albo po co fundacje typu TVN zachęcają do wysyłania SMS na chore dzieci ?? Pewnie po to żeby było im lepiej ?? Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 tyle ze tu nas to nic nie kosztuje ? Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ORBIK szkoda czasu na rozmowę z nimi to są typowe przykłady ludzi wsiO przenajmądrzejszy człowieku miasta... Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 leon691 a gdzie to miałem umieścić w płytach głównych albo procesorach jak tacy jak ty dojrzeli to w tym dziale to mi to wystarczy może tu zostać kliknij i podpisz petycje myślicielu myślałem o dziale "ogólne" albo "ogłoszenia". Dojrzałem? A co ja ser? Cytuj Link to post Share on other sites
mohameddddd 0 Napisano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 orbik nie wiem czy wchodziłeś na stronkę z petycją ale już prawie pół miliona ludzi zostawiło podpis pod zaprzestaniem tego barbarzyńskiego procederu. Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 nie, ja dawno nie wchodzilem ale o dziwo nie dostalem maila zeby nie spamowac Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 mohamed a co ty masz do ludzi z mniejszych miejscowości lub wsi oceniamy po pochodzeniu ? :ciekawy: Nie ładnie nie ładnie A co do tematu to powiem tak ludzie zabijali zwierząte,ludzi,małe dzieci i robią to nadal i raczej nie przestaną tego robić. Ale petycję popieram bo dzięki takim filmikom jak w 1 poście inni będą inaczej spoglądać na to jak traktują,traktowali zwierzęta i będą pilnować resztę żeby nie robili takich rzeczy Cytuj Link to post Share on other sites
Darxis 0 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Kur*a jak po obejrzeniu filmiku mam zamiar pójść tam i wszystkim zrobić to samo! Przekazane dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Świat jest okrutny Darxis i nie zmienisz tego choćbyś miał poparcie całego świata Cytuj Link to post Share on other sites
mohameddddd 0 Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Podpisz petycję - uaktualnienie Cytuj Link to post Share on other sites
mohameddddd 0 Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Podpisz petycję - uaktualnienie Cytuj Link to post Share on other sites
Mohamedddd 0 Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 odświeżam Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Podpiszę ją, tylko jak mam to zrobić ?? Wolę być już nazistą (za przeproszeniem), którym przyjacielem kraju są wiadomo Niemcy, ale i zwierzęta. Oczywiście chciałbym, żeby ich nikt nie zabijał, ale tak się nie da. Dlaczego użyłem takiego, dość nietypowego określenia nazista? Nazista umiał kochać to co kochał. Kochał Niemcy? Kochał. Gdyby choć trochę było o zwierzętach w nazizmie to na pewno, może ktoś (Niemiec) do tego by inaczej podszedł, do zwierząt. Naziści potrafili naprawdę kochać, ale i nienawidzić. Edytowane 10 Czerwca 2011 przez TurnToTomorrow Cytuj Link to post Share on other sites
Lamowaty 18 Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nazizm to ideologia, sposób myślenia. Nie trzeba być nazistą, żeby kochać i nienawidzić wystarczy być człowiekiem, bo to wszystko leży w jego naturze. Ale zastanowiło mnie czemu akurat przykład Nazistów, przecież każdy byłby tak samo dobry do opisania faktu kochania i nienawiści, a na pewno lepiej by brzmiał A co do tematu, bardzo dobra akcja z tymi petycjami, to co się dzieje, co ludzie robią to jest straszne. Cytuj Link to post Share on other sites
omnik 6 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 A gdzie petycja ws. krowiego, drobiowego itd mięsa? Żałość. Jasne, że zwierząt nie powinno się torturować i zabijać je tak by jak najmniej to odczuwały, ale wzywanie do delegalizacji spożycia? C'mon... Wzywam was do nie jedzenia marchwi, bo ona cierpi! PS. Jadłem psa i jest to bardzo ciekawe mięso! Polecam jak ktoś będzie miał okazję. Cytuj Link to post Share on other sites
xentiu 56 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 W drugim linku hardcorowo to robią i to jeszcze publicznie ! przegięcie... Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 PS. Jadłem psa i jest to bardzo ciekawe mięso! Polecam jak ktoś będzie miał okazję. A ja jadłem człowieka. Piękną laseczkę, której strzeliłem w łeb (tył), a potem zdarłem skórę i usmażyłem, przyprawiłem. Nie smaczne Cytuj Link to post Share on other sites
omnik 6 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 A ja jadłem człowieka. Piękną laseczkę, której strzeliłem w łeb (tył), a potem zdarłem skórę i usmażyłem, przyprawiłem. Nie smaczne Podróże po Amazonii ;P ? Cytuj Link to post Share on other sites
Mohamedddd 0 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Panowie nie róbcie sobie jaj !!! Procederu zabijania zwierząt przez człowiek niestety nie da się wyeliminować ale można powstrzymać barbarzyńskie i bestialskie zabijanie...Nikt mi nie powie że kopanie, bicie kijem, wrzucaniem na żywca do wrzątku czy opalaniem palnikiem jest czymś normalnym...Petycji jest wiele ta akurat tyczy się psów i kotów..wystarczy zajrzeć na stronę VIVY czy innych fundacji dbających o dobro zwierząt... PODPISUJCIE PETYCJE TO NIE BOLI I NIC NIE KOSZTUJE !!!! Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zobaczyłem ten filmik w drugim linku i to co te pierd...ne chinczyki robią to jest przegięcie. SZOK!! Cytuj Link to post Share on other sites
waszak 4 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nie podpiszę nie dlatego, że jestem za brutalnym zabijaniem zwierząt bo nie jestem. Tylko dlatego, że jeśli nie zabijemy psa to nie zabijajmy też komarów i kur. Kury są dla nas tak smaczne jak dla nie których rejonów Azji psy. Cytuj Link to post Share on other sites
Mohamedddd 0 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Waszak co ma "humanitarne" zabijanie kur do znęcania się, obdzierania na żywca i wrzucania do wrzącej wody psów i kotów?? To jest barbarzyński proceder który należy powstrzymać !!!! Jeżeli masz mocne nerwy i skończone 18 lat zobacz filmy zamieszczone na stronie. Może przejrzysz na oczy. Waszak co ma "humanitarne" zabijanie kur (Co nie zmienia faktu że kury nioski w chowach klatkowych są równie skandalicznie przetrzymywane MOŻESZ IM POMÓC NIE KUPUJ JAJEK Z CYFRĄ 3 !!!!! 3PL !!!!!! ) do znęcania się, obdzierania na żywca i wrzucania do wrzącej wody psów i kotów?? To jest barbarzyński proceder który należy powstrzymać !!!! Jeżeli masz mocne nerwy i skończone 18 lat zobacz filmy zamieszczone na stronie. Może przejrzysz na oczy. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Temu ujowi co to robił na tym filmiku temu psowi to powinni to samo zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
waszak 4 Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Waszak co ma "humanitarne" zabijanie kur do znęcania się, obdzierania na żywca i wrzucania do wrzącej wody psów i kotów?? To jest barbarzyński proceder który należy powstrzymać !!!! Jeżeli masz mocne nerwy i skończone 18 lat zobacz filmy zamieszczone na stronie. Może przejrzysz na oczy. Waszak co ma "humanitarne" zabijanie kur (Co nie zmienia faktu że kury nioski w chowach klatkowych są równie skandalicznie przetrzymywane MOŻESZ IM POMÓC NIE KUPUJ JAJEK Z CYFRĄ 3 !!!!! 3PL !!!!!! ) do znęcania się, obdzierania na żywca i wrzucania do wrzącej wody psów i kotów?? To jest barbarzyński proceder który należy powstrzymać !!!! Jeżeli masz mocne nerwy i skończone 18 lat zobacz filmy zamieszczone na stronie. Może przejrzysz na oczy. Jem jajka ze wsi xD. Jedyne co mógłbym podpisać to zakaz mleka UHT, zakaz chowu klatkowego kur i przywrócenia normalnej edukacji w szkole. Nie podpisze tego wiem, że ta petycja nic nie zmieni. Pójdziesz do Chińczyka i powiesz mam petycje nie jedz psa. To jest tak absurdalne jak zakaz energii atomowej u nas. W Polsce praktycznie nie ma tego problemu z zwierzętami. Edytowane 30 Lipca 2011 przez waszak Cytuj Link to post Share on other sites
Mohamedddd 0 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Waszek nikt cie nie zmusza do podpisywania...tylko ty nie potrafisz rozróżniać znęcania i barbarzyństwa nad "humanitarnym zabijaniem zwierząt rzeźnych" !!!<br><br>Twoim zdaniem w polsce nie ma praktycznie tego problemu ?? BZDURA !! Jasne bo u nas nie jada się psiny !! ale smalec kaznodziei wyrabia się chyba na każdej wsi !! <br><br>Ludzie o takich poglądach niestety dają przyzwolenie na takie zachowania ale do kościoła chodzi co niedziele....<br> Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Mohamedddd Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts