Kornela95 3018 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 O ile się doczekam ale nie no L535 bez dual simu w lutym dostała OTA, dlatego jestem dobrej myśli Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ravir, o co chodzi z Rhavir-em? To twoje drugie konto, czy jest to jakiś troll? Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Moje - już napisałem do Moderatora o jego usunięcie lub połączenie Konto założone w 2010 i nie używane - dlaczego tak się stało nie Pytaj - zalogowałem się na starym kompie i nie zwróciłem uwgi, an dodatkowe H Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Odrobinę mnie to nurtowało. Myślałem, że ktoś chce wykorzystać twoją sławę, by się wybić. Tym bardziej wydawało się to dziwne, że używał tych samych tekstów . Rzeczywistość okazała się mniej pogmatwana. Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Odrobinę mnie to nurtowało. Myślałem, że ktoś chce wykorzystać twoją sławę, by się wybić. Tym bardziej wydawało się to dziwne, że używał tych samych tekstów . Rzeczywistość okazała się mniej pogmatwana. Ja myślałam tak samo bardzo podobny nick i taki sam styl pisania, Miałam nawet pisać do tego @Rhavira i się pytać czy kreuje/upodabnia się do kolegi o bardzo podobnym nicku ale zrezygnowałam, Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Nie wiem jak to się stało - Moderator powiadomiony - usunie jedno i będzie OK. Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Kornela95, widzę, że "wciągnęłaś" się w to forum. Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dobra, bo temat się przekształcić z wyboru telefonu na luźne gadki. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts