Darxis 0 Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Zamienię dwie rzeczy: 1. Asus Striker II Extreme Chipset nForce 790i. Doskonała do SLI FullBOX sprawna. Zamienię na jakąś z chipsetem X48 i obsługą DDR3. Może być jakiś Gigabyte, ASUS, ale najlepiej DFI, lub Foxconn. Mogę ją także zamienić z procesorem Q6600 G0 na jakiegoś Core i5, i7, lub Phenom + płyta główna (byle jaka) oczywiście za moją dopłatą 2. Creative X-Fi Elite PRO. FullBOX też sprawna. Dodatkowo posiadam do niej zapasowy panel i pilot. Zamienię na jakąś pod PCI-Ex np: ASUS Xonar HDAV, Auzentech HomeTheater HD itp. Rozważę każdą propozycję. Możliwa dopłata z jednej ze stron. OSTATECZNIE MOGĘ SPRZEDAĆ. Tylko proszę o kontakt. Kontakt PW lub GG:21716317 Pozdr Link to post Share on other sites
Darxis 0 Napisano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dobra, płytę główną mogę zamienić na dowolną która ma dwa złącza PCI-E i obsługuje DDR3. Mogę ją też sprzedać Link to post Share on other sites
Recommended Posts