ancda 0 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam Czy jest sens dobierania i porownywania sluchawek przez odsluch z tej strony http://www.sonicsense.com/resourcecenter/app/audio?load=category&key=studio-monitoring-headphones.html&track=beyerdynamic_dt_770_pro_32_ohm ? Cytuj Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Przecież to Twoje słuchawki grają. Zarzuć to na głośnikach laptopowych, a na pewno zauważysz różnicę. Cytuj Link to post Share on other sites
ancda 0 Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Niby moje ale roznice slychac tyle ze nie wiem jak prawdziwe. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Może być taki odsłuch pomocny, ponieważ chociaż sprawdzisz różnice w basie między słuchawkami, albo wysokimi. Jednak sam charakter grania będzie znacznie zniekształcony przez Twoje słuchawki i w rzeczywistości słuchawki będą brzmieć zupełnie inaczej. Cytuj Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Może być taki odsłuch pomocny, ponieważ chociaż sprawdzisz różnice w basie między słuchawkami, albo wysokimi. Jednak sam charakter grania będzie znacznie zniekształcony przez Twoje słuchawki i w rzeczywistości słuchawki będą brzmieć zupełnie inaczej. Dlatego nie warto korzystać z takiego typu stron. Rzeczywistość po kupnie wybranych słuchawek , może okazać się zupełnie inna (niekoniecznie na +). Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Wiem, że nie warto, stronę trzeba traktować jako ciekawostka. Coś tam porównasz, ale nie wiesz nawet, co porównujesz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts