arturo99 42 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam.Przed chwilą żywotu dokonały moje słuchawki Sound Blaster Tactic3D Alpha(pękł pałąk) i teraz potrzebuję słuchawek do gier. Budżet ~ około 400zł Potrzebuję słuchawek najlepiej z mikrofonem Przeznaczenie gry 90%(głównie Dota 2,COD AW) i muzyka 10%(Energy) Podpinam do zintegrowanej karty dźwiękowej Asrock Z77 Extreame 4 Oczekuję jak najlepszego dźwięku w grach,żeby nie uciskały mojej głowy(podczas grania zakładam okulary) i żeby miały mikrofon(gram z chłopakami w Dote 2 na TS ) Nie mam żadnych sprecyzowanych modeli,jestem otwarty na wszelki propozycje.Myślę że zamknięte słuchawki będą dobra.ale oczekuję porady expertów. Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Było mnóstwo takich tematów. Wyszukiwarka nie działa? HyperX Cloud lub Superlux hmc 631. Ile razy trzeba jeszcze wymienić te dwie nazwy? 1 Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Te HyperX Cloud wyglądają dobrze,a warto jakieś Razery czy są przerklamowane?Jak np RAZER Blackshark Expert 2.0? Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Superlux HD681/668B oraz powyższe propozycje od SKOME. Razer jest gó**o wart w sferze audio. Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 a warto jakieś Razery czy są przerklamowane Znów wyszukiwarka się kłania. Ileż to razy wałkowany był temat o razerach? Napisałem już dwie propozycje jeśli chcesz koniecznie z mikrofonem. Jeśli mikrofon może być doczepiany to tak jak kolega fexxer napisał. Wtedy zostaje ponad dwie setki na jakieś źródło. Np. Audiotrak cube. Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Znów wyszukiwarka się kłania. Ileż to razy wałkowany był temat o razerach? Napisałem już dwie propozycje jeśli chcesz koniecznie z mikrofonem. Jeśli mikrofon może być doczepiany to tak jak kolega fexxer napisał. Wtedy zostaje ponad dwie setki na jakieś źródło. Np. Audiotrak cube. Dzięki za propozycje ale nie zachowuj się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy,taka rada na przyszłość. Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Dzięki za propozycje ale nie zachowuj się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy,taka rada na przyszłość. Mnie osobiście boli ignorancja użytkowników, którzy widzą jedynie marki sprzedające chiński sprzęt słabiej jakości - Razer, SteelSeries i inne pochodne zalatujące mocno byle jakim plastikiem. Wielu ludzi się tutaj produkuje, żeby odpędzić to całe stado ślepo podążających w złym kierunku ignorantów od takich badziewnych produktów. Jeśli ludzie ślepo kupują ten szmelc to niby po co Razer ma cokolwiek zmieniać? Dalej będą pchać tym ludziom gó**o, a oni jeszcze są zadowoleni. Na rynku jest masa producentów, którzy niszczą te słuchawki już od budżetu 40-50zł. No tak, tylko my się wymądrzamy i zjedliśmy wszystkie rozumy. Właśnie na takie potrzeby kupiłem sobie HD668B, żeby porównać je z kupionymi 2tyg. temu HD681. Sam przekonam się czy naprawdę są tyle warte. Miej na uwadze, że przesłuchanie kilkunastu par słuchawek daje mi dużo szersze spojrzenie na ten cały słuchawkowy rynek i mam prawo do określenia się w tych sprawach. To, że Ty odbierasz to jako atak to już Twój problem, dla mnie to była normalna odpowiedź, żebyś nie wpadł w przewartościowane gó**o. Ot co. 1 Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki za propozycje ale nie zachowuj się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy,taka rada na przyszłość. Tak naprawdę temat powinien być zamknięty od samego początku. Wpisałeś chociaż w wyszukiwarkę cokolwiek? Przeszukałeś te forum lub inne w poszukiwaniu podobnych tematów? Jestem w 99% przekonany, że nie. Zarzucasz mi takie zachowanie, a to Ty pokazujesz swoją ignorancję i brak jakichkolwiek chęci w celu poszukania czego szukasz. Najlepiej napisać kolejny temat, który jest taki sam jak setki, które się tutaj przewinęły. Podałem dwa najsensowniejsze(lub jedyne sensowne) modele słuchawek z mikrofonem w tym budżecie. Oczywiście nie, bo przecież trzeba setny raz zapytać "czy może kupić razery"(czy inne sriberie). Kompletne lenistwo, bo gdybyś przeczytał choć jeden temat to byś wiedział, że to gó**o w pudełku. I na koniec powiem, że nie pozjadałem wszystkich rozumów tylko próbuję powiedzieć o idiotycznym zakładaniu takich samych tematów setki razy, skoro odpowiedzi na ww. pytania są już w innych tematach. Coś jeszcze masz mi do zarzucenia? Edytowane 26 Stycznia 2015 przez SKOME 1 Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Tak naprawdę temat powinien być zamknięty od samego początku. Wpisałeś chociaż w wyszukiwarkę cokolwiek? Przeszukałeś te forum lub inne w poszukiwaniu podobnych tematów? Jestem w 99% przekonany, że nie. Zarzucasz mi takie zachowanie, a to Ty pokazujesz swoją ignorancję i brak jakichkolwiek chęci w celu poszukania czego szukasz. Najlepiej napisać kolejny temat, który jest taki sam jak setki, które się tutaj przewinęły. Podałem dwa najsensowniejsze(lub jedyne sensowne) modele słuchawek z mikrofonem w tym budżecie. Oczywiście nie, bo przecież trzeba setny raz zapytać "czy może kupić razery"(czy inne sriberie). Kompletne lenistwo, bo gdybyś przeczytał choć jeden temat to byś wiedział, że to gó**o w pudełku. I na koniec powiem, że nie pozjadałem wszystkich rozumów tylko próbuję powiedzieć o bezsensownym zakładaniu takich samych tematów setki razy, skoro odpowiedzi na ww. pytania są już w innych tematach. Coś jeszcze masz mi do zarzucenia? Nie nic więcej,nie będę się zniżał do twojego poziomu.To tyle z mojej strony i dzięki za pomoc.Wezmę chyba HyperX Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Arturo masz pewnie 16 lat sądząc po nicku. Jeśli tak to zrozumiałe jest Twoje zachowanie. Zgadzam się ze SKOME, że takie tematy powinny być z góry usuwane, bo w żaden sposób nie tworzą wartości dodanej, a to forum sobie doskonale bez takich poradzi. Regulamin forum: Rozdział II, punkt 7 "Temat można założyć po uprzednim upewnieniu się, iż podobny nie funkcjonuje już na Forum. Tytuł tematu powinien być sformułowany w sposób umożliwiający łatwą identyfikację jego zawartości" Ja bym wywalał temat i czasem nawet ostrzeżeniem postraszył. Jak dobrze, że nie jestem modem... Tematów o słuchawkach jest miliard, szczególnie tych dla "gejmerów". Edytowane 26 Stycznia 2015 przez fexxer Link to post Share on other sites
Recommended Posts