Valiors 0 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć. W najbliższym czasie chciałbym kupić nowy komputer, a konkretniej obudowę, płytę główną, RAM, kartę graficzną i procesor. Mogę na to przeznaczyć do 3100zł. Być może w przyszłości będę go trochę podkręcać, zatem wolałbym procesor z odblokowanym mnożnikiem (wiem, że boxowe chłodzenie się do OC w ogóle nie nadaje, ale nawet jeżeli będę podkręcać to dopiero za 1-2 lata, a wtedy kupię sobie jakieś dobre chłodzenie). PC będę głównie używać do grania i programowania. Zasilacz (Thermaltake SmartSE 530W), dysk i napęd DVD już mam, zatem ich nie kupuję. Wstępnie skomponowałem sobie taki zestaw http://www.morele.net/inventory/info/2bNJDn/Co o nim myślicie? Powinienem coś zmienić? Może macie jakieś propozycje swoich zestawów? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Valiors Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Obudowę zmień na Gelida Darkforce. Mobo zmień na Z97-G43 i gpu zmień na Radeona 280x/290. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Valiors 0 Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts