ashesrider 7 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Cześć, polecacie jakiś dodatek do firefox, który będzie robił kopię zapasową zakładek i używanych przeze mnie wtyczek i rozszerzeń i synchronizował to pomiedzy komputerami? Np. wejdę na pc kumpla i zaloguje się do tego dodatku i on ściagnie wszystkie moje zakładki i używane rozszerzenia. Dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rocik 21 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 A nie interesuje Cie użycie funkcji Sync? Cytuj Link to post Share on other sites
ashesrider 7 Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Korzystałem z Sync i ogólnie ok, ale firefox ma tyle dodatków, że pomyślałem, że warto zapytać na forum czy są jakieś sprawdzone alternatywy. Cytuj Link to post Share on other sites
Fix00ser 477 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Polecam przetestować Febe https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/febe/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts