leto87 2293 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Na pewno wielu z was pracuje przed komputerem. Chciałem się zapytać na jaki okres uzyskaliście badanie z medycyny pracy. Ja dostałem na dwa lata, a z tego co wyczytałem w internecie powinienem na 4. Czy wiąże się to z tym ze nosze okulary? (korekcja -1) Edytowane 20 Stycznia 2015 przez leto87 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ja ostatnio dostałem na 3. Nie noszę okularów, 12 godzin w dniu pracy przed 25 telewizorami z wykresami i 10 tv z sondami tv plus laptop i dwa monitory A to na ile dostajesz to zależy właśnie od badań, możliwe, że Twoja wada wzroku robi tutaj różnicę. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez mabrothrax 2 Cytuj Link to post Share on other sites
robinek09 1583 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 to indywidualne podejście lekarza do "pacjenta" ps: od 8 lat dostaje "odroczenie" na 4 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Chce sie na parę lat wyprowadzić za granice, poza kontynent europejski. szef się zgodził, pracuje zdalnie.. Z mojej korespondencji emailowej z placówka, w której robiłem badania, wynika że nic nie wskóram. Będę musiał przylecieć za rok specjalnie żeby zrobić te głupie badania. Trudno, jakoś to przeżyje, poszukam wtedy innej placówki gdzie dadzą mi badania na dłużej.. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 A za granicą nie da rady ? Podejrzewam, że USA/ Kanada / Australia więc czemu tam nie dałoby się takich badań przeprowadzić ? W każdym bądź razie sukcesów w pracy i rozwoju życzę ~ Posiadacz okularów Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2293 Napisano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 to bedzie azja ewentualnei gruzja. moja pensja na kraje bogate jest zbyt skromna, jeszcze biorąc pod uwage spadek wartosci naszej waluty.. "Po rozmowie z dr Kaszel uznał, że skoro wydał zaśiadczenie na taki a nie inny czas to miał ku temu powody. W naszej poradni nie uzyska Pan zaświadczenia z tak długim terminem ważności." Człowiek by normalnie zapłacił, albo mniej normalnie, i by dali te badania, ale gdzie tam.. Nie bo nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts