robo32 0 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Kolega wrzucił film na youtube ze mną.Mówiłem ze nie chce to on i tak to złośliwie wrzucił.Mam pójść z tym na policję czy załatwić to własnoręcznie {zastraszyć go (dwie tuby w mordę i powiedzieć że jeśli tego nie usunie to będzie z nim jeszcze gorzej)} Chodzi o to że jeżeli na policje bym poszedł później cała school by mnie od konfidentów wyzywała (Niestety ale są takie tępaki w mojej szkole) Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Najlepiej nagraj z przyczaji kompromitujący film z jego udzialem. Wrzucisz go potem na jakiegoś rapidshera i powiesz, że jak nie zdejmie tego z twoim udziałem to wyląduje on na YT. PS. nie wiem czy nie wystarczyło by napisać do supprotu YT, że jest taki i taki film w którym występujesz, a ty nie wyraziłeś na to zgody. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dokładnie - twój wizerunek jest twoją własnością i myślę, że śmiało możesz zgłosić się do YT o naruszenie praw autorskich. Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Tak napisz lepiej do YouTube jeżeli to nie pomoże to idź do pedagoga szkolnego lub psychologa oni rozwiążą sprawę , a jak nie to wpieprz kolesiowi no chyba że jest od cb silniejszy lub bedzię się zasłaniać kolegami. Dasz rade pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Albo wyzwij go na solówkę hiphopową - coś w stylu czarnego hiphopu, a nie tego polskiego A tak serio to wszystko powinno się załatwić bez "bitki" Cytuj Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Gdybyś był z 3City to... Pisz do YT ale jak chcesz bomba albo dwie tez pomogą tylko ze to Ty wtedy możesz na policji wylądować i pokażesz jakim kolegą jesteś... Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Kiedyś z tym gostkiem miałem solówe wygrałem i zakończyło się na pedagogu szkolnym Cytuj Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 proszę Cię 14 lat... weź napisz do YT albo do pedagoga idź nie zniżaj się do jego poziomu załatw to dyplomatycznie Rozumiem że to nie kolega Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 no właśnie to kolega z mojej klasy Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Chodzi o to że go znasz a to niekoniecznie musi być twój kolega... Ogarniasz, czy znów się zgubiłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 znam go od okołu 8 lat.Dopiero teraz sobie na to pozwolił.Czy najlepszym wyjściem jest pójście do pedagoga szkolnego Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy ten kolega/znajomy jest ważniejszy od Ciebie i Twojego wizerunku. Ja też miałem kiedyś w podstawówce "kolegów", ale jak przyszło co do czego to się okazało, że oni się wypięli. Pisz do youtube, później do wychowawcy przedstaw całą sytuację. Rozmowa jest najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Ja bym na pewno nie rozwiązywał tego siłowo Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 w takim wypadku w poniedziałek idę do pedagoga szkolnego.Do wychowawcy gdybym poszedł to już by było że konfident Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 A tam konfident... ja bym się nie przejmował Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Może najpierw napisać na forum nk że ten ktoś je gile z nosa strupy itp Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 I w czym to pomoże? :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 cała klasa będzie się z niego naśmiewała i będzie ok Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Jak dla mnie nie ma z czego się śmiać Po prostu załatw to "u góry" Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 napisze jeśli mi ma być wstyd to jemu też Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Myślę, że nie wyjdzie Ci to na dobre EDIT: ale żeś napisał... Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Kolejność co masz zrobić 1.Jacie piszesz do YT że twoja "morda" jest w filmiku i ty sobie tego nie życzysz, a twórca niechce tego skasować. 2.Idziesz do pedagoda(wychowawca raczej nic nei zrobi) i gadasz co i jak. Jest opcja ze do ich rodziców zapukasz i postraszych policją. 3.Idziesz na policje 4.Obijesz mu morde Cytuj Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Racja ale jest inne rozwiązanie jeżeli go znasz to porozmawiaj z nim dlaczego to zrobił powiedz mu znamy się 8 lat jesteś moim przyjacielem dlatego proszę usnuń ten film , albo stracisz przyjaciela ? jak powie spier.... no to pokaż mu kto tu rządzi ! Cytuj Link to post Share on other sites
robo32 0 Napisano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2010 tak naprawde on od 1 klasy gimnazjum zaczął mnie wkurzać raz się na solówie skończyło.Na początku tego roku już miał jedną tube w morde. Cytuj Link to post Share on other sites
Patrick. 33 Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Najlepiej napisać do YT i iść z tym do pedagoga, bo jak będziesz się z nim bił, to sprawy nie rozwiąże. Może jeszcze bardziej się wkurzyć i zrobić coś, czego będziesz żałował ; x Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts