sebastian03 0 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam,Mam na sprzedaż telefon komórkowy Xiaomi MI3 16Gb WCDMA w czarnym kolorze. Sprzęt zakupiony w połowie sierpnia 2014roku w sklepie ibuygou.com - świadczy to o 100% pewności co do oryginalności sprzętu. Obecnie działa na najnowszym oprogramowaniu Miui Polska v6.W skład zestawu wchodzi: * telefon Xiaomi MI3 16Gb WCDMA Black* Oryginalny kabel USB* Ładowarka sieciowa* Instrukcja obsługi* Oryginalne kartonowe pudełko z numerem IMEI Więcej informacji na PW Na hasło benchmark - cena dla forumowiczów - 900zł + KW http://allegro.pl/xiaomi-mi3-16gb-wcdma-black-oryginalny-w-polsce-i5004081004.html Cytuj Link to post Share on other sites
batsos 3 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Czy on miał slot na kartę sd? Bo się nad nim zastanawiam. Teraz Nie wiem, nie wiem. Jak Coś, to ja wysłałem tą wiadomość na Allegro (odpisz na maila. W tym sensie, że jak chcesz mi odpowiedzieć to przez konto allegro ) Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ten telefon nie ma slotu na kartę SD Cytuj Link to post Share on other sites
sebastian03 0 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Czy on miał slot na kartę sd? Telefon nie ma slotu na kartę SD. Pamięć wbudowana wynosi 16Gb i niestety nie można jej rozszerzyć (ewentualnie niewielki pendrive przez OTG - sprawdzone, działa). Z racji tego, iż zależy mi na szybkiej sprzedaży - dla forumowiczów nowa cena 890zł z wliczonymi kosztami wysyłki firmą kurierską. Przy odbiorze osobistym w Łodzi 870zł. 800zł + KW! Edytowane 21 Stycznia 2015 przez sebastian03 Cytuj Link to post Share on other sites
keciam 0 Napisano 5 Marca 2015 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 witam to jeszcze aktualne? jeśli tak to proszę o aktualne zdjęcia telefonu w dobrej jakości pokazujące ewentualne ślady użytowania keciam@wp.pl dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts