f0xeen 0 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Zastosowanie komputera: Głównie do gier typu Metin,Gta San Andreas, Cs GoMaksymalna kwota jaką dysponujesz: 2000 złKtórych części potrzebuję: Całą buda, co prawda posiadam nagrywarke, ale kompletnie nie znam sie na składaniu zestawów dlatego pozostawie to obsludze sklepuCzy używane części wchodzą w grę?: NieCzy będziesz podkręcać sprzęt? NieSpecjalne wymagania: Nie chodzi mi o buldożer, ale chciałbym zestaw z i5-4690/k, bez GPU, poleciałbym na integrze, myślę, że do tych gier o których póki co myślę wystarczy karta zintegrowana, w przyszłości zakupiłbym GPU dla nowszych tytułów, również prosiłbym o oszczędność na dysku,gdyż sam zbyt dużo miejsca nie wykorzystuję, więc 128gb mi wystarczy w zupełnościCzy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? Nie Pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2015 przez f0xeen Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Przepraszam,że nie na temat ale zmień w tytule na 2 tys. , bo za to co jest teraz to możesz pomyśleć o komputerze kwantowym...... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Sadek.0 1177 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Czy będziesz podkręcać sprzęt? Nie Więc nie potrzebujesz i5 4690k bo to procesor do podkręcania. Za 2000zł http://www.morele.net/inventory/info/hlfnJN/ wydajny czterordzeniowy procesor i54460, 4gb pamięci, płyta główna która umożliwi ci jej rozbudowę w przyszłości, 1tb dysk na dane oraz dysk SSD 28gb na system i gry, zasilacz 500w i zalman z3 z trzema wentylatorami i filtrami przeciwkurzowymi. . Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Sadek.0 Cytuj Link to post Share on other sites
f0xeen 0 Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Oj przepraszam, zdarza się. Będę na PC to edytuje. Wiesz co, póki co podkręcanie będzie mi zbędne, aczkolwiek chciałbym zestaw który troche posłuży, a jak to co oferuje ten procesor przestanie mi wystarczać to na pewno staralbym się go podkrecic Cytuj Link to post Share on other sites
komputerowynoob 24 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 w cs go na integrze nie osiągniesz płynnych 40 fps nawet przy rozdziałce 800x600 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts