DjQuattro 2 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Co będzie najrozsądniejszym telefonem do kupienia w tej granicy cenowej(około 650zł)? LG G2 mini vs LG L90 vs Samsung Galaxy Ace 4 LTE. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez DjQuattro Cytuj Link to post Share on other sites
ErroorrE 10 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Kolega ma L90 i sprawuje się naprawdę dobrze. Zależy także do czego potrzebny Ci smartfon, tak wiele ludzi o tym zapomina a takie to ważne. Co do LG g2 mini, no cóż, chciałem go kupić ale zniechęcił mnie ten przycisk z tyłu obudowy a nie z boku. Co do samsunga to nie wiem bo nie miałem w rękach ani nawet nie czytałem duzo o nim. Cytuj Link to post Share on other sites
DjQuattro 2 Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Internet i gry głównie. LG g2 mini i ace4 tylko mają lte także pewnie muszę z tych 2 wybrać.Co do przycisku g2 mini pewnie idzie się przyzwyczaić chociaż mnie też to trochę odpycha. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez DjQuattro Cytuj Link to post Share on other sites
marek8967 26 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 LG G2 mini Cytuj Link to post Share on other sites
darth_moll 9 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Hej używałem trochę g2 mini, oraz g2 i powiem Ci, że te przyciski z tyłu obudowy są bardzo wygodne. Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Ja bym na twoim miejscu zainteresował się motorolą moto g lte, ostatnio sam szukałem fona dla siebie i własnie seria moto g zbiera bardzo dobre opinie (wybrałem moto g 2nd gen). Czysty android bez żadnych nakładek producenta robi swoje, no i masz już na moto g androida 5.0 Cytuj Link to post Share on other sites
DjQuattro 2 Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Po jaką cholerę tyle wolnego miejsca na dole ekranu w tej motoroli? Cytuj Link to post Share on other sites
Koneser 0 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Po 2 miesiącach z G2 mini zdecydowanie go odradzam z jednej zasadniczej przyczyny- przyciski z tyłu obudowy. Jakiś imbecyl w LG wymyślił sobie że nawet przy zablokowanym ekranie dłuższe przytrzymanie + / - powoduje włączenie się notatnika / aparatu. W praktyce nawet w luźnych spodniach podczas pracy wymagającej dużo schylania się i kucania (pracuję w magazynie), ciągle włącza się aparat i trzepie w kieszeni serię nawet 100 zdjęć. Pomijając już irytujące usuwanie kolekcji czarnych fotek po każdym dniu w robocie, bateria leci przy tym ekspresowo. I oczywiście nie da się z poziomu menu wyłączyć tych funkcji. Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Posiadam G2 i opisany problem samoistnego uruchamiania sie aparatu nigdy nie mial miejsca... po prostu wystarczy kupic zwykly najtanszy pokrowiec i przyciski beda schowane w glebi... a co do ich funkcjonalnosci jak dla mnie na 5+, bardzo wygodne rozwiazanie Cytuj Link to post Share on other sites
maurycek 0 Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ace4 let. Miałem LG l 90 ale po miesiącu użytkowania zacinal się i nie pasował mi zrezygnowałem i zmieniłem go na ace4lte który nie zacina się jest wygodny w obsłudze i wytrzymały. Co do g2 to mój kolega go ma i raczej go nie polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts