Gepandza 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam. Mógłby mi ktoś doradzić jaką obudowę i zasilacz kupić? Poniżej przedstawię czego oczekuję. Obudowa: - tak żeby zmieściło się chłodzenie procka be quiet dark rock 3. - aby można było zamontować 2 karty graficzne, najlepiej takie do 32 cm. - aby był cichy. - żeby był kompatybilny rozmiarami z zasilaczem. Zasilacz: - żeby był cichy i wydajny. - żeby utrzymał procesor i7-4790 i kartę graficzną gtx 970. Razem wszystko do 500 zł. Obudowę jak na razie wybrałem taką: http://www.morele.net/obudowa-silentiumpc-gladius-x60-pure-black-spc095-633083/ I nie wiem czy będzie dobra. Dlatego proszę Was o rady. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W takim razie polecam NZXT Phantom 530 lub Source 530. Bardzo dobre i pojemne skrzynki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gepandza 0 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dość ciekawe ale taka obudowa mi nie jest potrzebna. Najlepiej taka do 200 zł i duża. Nie mam takich wygórowanych wymagań ;D Cytuj Link to post Share on other sites
GRAABI 7278 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Masz już i7 i 970? Po co CI dark rock do procka bez K? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Gepandzabuda aquarius x90 pure black zasilacz thermaltake smart se modular 530w Cytuj Link to post Share on other sites
ifter 552 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 owoce morza, prosze przestań polecać na prawo i lewo Aquariusa, to słaba buda ( w swojej cenie ) To że ty ją masz nie znaczy że każdy musi Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) owoce morza, prosze przestań polecać na prawo i lewo Aquariusa, to słaba buda ( w swojej cenie ) czemu tak sądzisz ? w czym jest słaba że nie ma takich blach jak np: wymieniony entho ? Wszędzie zbiera dobre noty. Słaba buda w tej cenie co ty w ogóle piszesz ? Nie mam tej budy jeszcze! Edytowane 9 Stycznia 2015 przez owoce morza Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wszędzie zbiera dobre noty. Akurat polskie portale to sobie mogą Powiem Ci, że w jej cenie można znaleźć dużo fajniejsze, sztywniejsze i sprawiające lepsze wrażenie obudowy. @Temat Wszystko razem do 500... Np XFX Core 550 i Fractal Core 3300 - moim skromnym zdaniem jeden z lepszych duetów w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Akurat polskie portale to sobie mogą Powiem Ci, że w jej cenie można znaleźć dużo fajniejsze Proszę dwie pierwsze recki z góry http://www.techpowerup.com/reviews/SilentiumPC/Aquarius_X90/6.html http://www.guru3d.com/news-story/silentiumpc-aquarius-x90-water-cooling-friendly-e-atx-case.html Dużo fajniejsze skoro tak uważasz ja tak nie sądzę , To tyle z mojej strony Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts