Igoruss 5141 Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2018 Zdecydowanie warto dopłacić, OP3 m.in ma nadal całkiem wydajny snap 820,lepsza baterie a kilka dni temu zapowiedziano aktualizację do Android P której raczej nie dostanie żaden inny telefon z tamtego okresu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Czy ktoś się orientuje czy LG G6 z play dostało już aktualizację do oreo? Czy lepiej szukać czegoś po aktualizacji czy nie przejmować się tym? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Z Orange dostał już dość dawno temu więc z Play pewnie również. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
studentMM 1 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam,chciałbym się zapytać czy cena nie jest podejrzanie niska i czy wszystko z tą ofertą jest ok?https://allegro.pl/samsung-galaxy-s8-g950f-64gb-czarny-i7533734986.htmlPozdrawiam i dziękuje za odzew. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Bestcena. Nie warto dopłać grosza i kup w normalnym sklepie np https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-s8-sm-g950fzkaxeo-lte-bluetooth-gps-nfc-wifi-64gb-android-70-kolor-czarny-p492255?nobid= Cytuj Link to post Share on other sites
studentMM 1 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 A mogę wiedzieć co jest nie tak z tym sklepem? Jakie mogę mieć problemy później? Sferis też właśnie rozważałem. Bestcena. Nie warto dopłać grosza i kup w normalnym sklepie np https://www.sferis.pl/smartfon-samsung-galaxy-s8-sm-g950fzkaxeo-lte-bluetooth-gps-nfc-wifi-64gb-android-70-kolor-czarny-p492255?nobid= Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2018 mogę wiedzieć co jest nie tak z tym sklepem? https://bezprawnik.pl/bestcena-pl-opinie/ Cytuj Link to post Share on other sites
studentMM 1 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Jakie opinie o tym sklepie? kiedyś pamiętam coś kupowałem z agito, ale czy dalej pod nową nazwą wszystko jest ok ?https://www.emag.pl/samsung-galaxy-s8-64gb-lte-czarny-sm-g950-ss-64gb-black/pd/DTJPW7BBM/ Cytuj Link to post Share on other sites
kuba10010 2 Napisano 9 Września 2018 Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Nie wiem jak kolega ale ja omijam takie co trzymają krócej niż 1d/>8sot 2d/5-7sot, 3d/3-5 sot. Oczywiście wyłącznie na LTE z włączoną nonstop transmisja i pierdołami w tle. Mało takich ale są. Szkoda że nie iPhony. Co do baterii to niby mają zapezpieczenua przed głębokim rozładowaniem ale lepiej ich nie testować. Niby akumulatory litowo jonowe bardzo dobrze znoszą doładowywanie ale też lepiej nie testować bo ciągle doładowywanie też ukatrupi baterie. Najlepiej wszystko z umiarem. Jak masz fabrycznie alert na 15% (np) to lepiej nie schodzić poniżej ale ciągle doładowywanie jak masz np 80% sobie odpuścić (częste mordowanie baterii np w laptopach poprzez zostawianie ich ciągle na kablu - elektronika rozłącza ładowanie przy 100%, a załącza przy 95-98% i tak ciągle - bateria po roku jak po pięciu intensywnego używania mobilnego). Generalnie to juz kondycja baterii spadła do 95 % a telefon od lipca apka battery life pokazuje że uciekł 1 procent wiec nie wiem co jest bardziej wiarygodne. Cytuj Link to post Share on other sites
Baronik 15 Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Jakie opinie o tym sklepie? kiedyś pamiętam coś kupowałem z agito, ale czy dalej pod nową nazwą wszystko jest ok ? https://www.emag.pl/samsung-galaxy-s8-64gb-lte-czarny-sm-g950-ss-64gb-black/pd/DTJPW7BBM/ Jeśli tak jak tutaj, sprzedawcą jest eMAG, to śmiało możesz brać - kupiłem tam wiele przedmiotów, jak byli jeszcze Agito i już eMAG. Unikaj jednak sklepów "trzecich" sprzedających za pośrednictwem eMAG, jak Bestcena, Deluxe GSM itp. - wtedy sprzedaje i fakturę wystawia ten sklep (a najczęściej jest to FV marża, której radzę unikać), a z nimi jest różnie (wystarczy poczytać negatywy na allegro, aby zobaczyć jakie "przygody" czekają kupujących). Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 (edytowane) rozważam zakup note 8 lub note 9, z tym ze napewno nie wydam 4 tysiecy na telefon. Jak myslicie kiedy cena note 9 spadnie do pułapu 3000 zł? telefon chcialbym kupic najpozniej do konca roku, ale nie wiem czy warto czekac, kusi mnie glownie ta wieksza bateria. Edytowane 16 Września 2018 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Do końca roku nawet jeśli cena spadnie,to pewnie będzie to 100/200 zł.Spadek ceny do 3000 zł pewnie zajmie około roku. Cytuj Link to post Share on other sites
dudson1993 8 Napisano 19 Września 2018 Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Widzę fajne ceny są teraz w net-s, ale widzę też że ostatnimi czasy mają sporo negatywnych opinii. Miał ktoś styczność z tym sklepem? Wystawiają oni chociaż fakturę vat 23%? Czy działają na zasadzie tych sklepów typu bestcena itp? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 19 Września 2018 Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Net-s ma sporo negatywnych opinii już od wielu lat.To nie jest tak,że od niedawna dopiero tak jest. Cytuj Link to post Share on other sites
880moto 39 Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 honor 10 czy Huawei mate 20 lite? Czy ewentualna dopłata do Huaweia'a p20 jest warta? Cytuj Link to post Share on other sites
Molox 0 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Dzien dobry, mam oferte kupienia nowego samsunga s8 za 1400 zl i zastanawiam sie czy oplaca sie kupowac ja czy moze kupic jakis nowo wypuszczony smartfon z sredniej polki np nokie 7plus itd. Dzieki za pomoc Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 16 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Zależy jakie masz wymagania. Samsung wygrywa jakością zdjęć, filmów i wydajnością. Za Nokią przemawia solidniejsza obudowa, lepsza bateria i dłuższe wsparcie Cytuj Link to post Share on other sites
Molox 0 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 No wlasnje aparatu za duzo nie uzywam, zone mam od robienia zdjec bardziej chodzi mi o wydajnosc bateria niz zdjecia. I przed s8 myslalem o xiaomi poco f1 lub ta nokia lub nawet asus pro m1 Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Baronik 15 Napisano 24 Października 2018 Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Widzę fajne ceny są teraz w net-s, ale widzę też że ostatnimi czasy mają sporo negatywnych opinii. Miał ktoś styczność z tym sklepem? Wystawiają oni chociaż fakturę vat 23%? Czy działają na zasadzie tych sklepów typu bestcena itp? FV23% wystawiają, ale sporo negatywnych opinii jest - ja tam kupowałem jedną rzecz - słuchawki Sharkoon (akurat mieli najtaniej) i wszystko było ok, ale po poczytaniu jakie ludzie mieli z nimi przejścia, to się odechciewa... Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Witam. Wziąłem telefon w abonamencie na prezent dla kogoś na gwiazdkę, który chcąc nie chcąc będzie leżał wyłączony i nieużywany przez prawie dwa miesiące. Czy lepiej go doładować do 100% baterii? W tym momencie ma 50%. Czy rozładować i naładować, może zostawić tak jak jest na tych 50%, czy nie ma to większej różnicy? Pytanie może błache ale nie mogłem nic na ten temat znaleźć. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Nie wolno doprowadzać do całkowitego rozładowania baterii.Naładuj telefon do 100% baterii.Tylko nie wiem na ile to wystarczy,żeby bateria nie rozładowała się. Cytuj Link to post Share on other sites
Baronik 15 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Jak go wyłączysz zupełnie i zostawisz to nic mu nie będzie - w sklepie też telefony leżą w pudełkach wyłączone i nic im nie jest. Bateria sama z siebie rozładowuje się (w nowych telefonach) bardzo powoli. Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 30 Października 2018 Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Ok dzięki za odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
duzen 0 Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Witam.Mam dylemat, ponieważ potrzebuję na szybko telefonu i na OLX wyszukałem dwa telefony z wyższej/średniej pułki, a mianowicie:- Huawei P10 Lite Dual Sim- Google Pixel 32GB [chyba 2016r.]Smartfon Google Pixel na rynku jest wyceniony na około ~ 1500zł, a na ogłoszeniu OLX jest on za 400zł, ale według opisu jest mały problem ze złączem jack, domyślam się, że gdy się podłączy słuchawki do telefonu, nie będą one działały.Huawei P10 Lite jest wyceniony na około 850zł, a ogłoszenie, które znalazłem, oferuje używany smartfon bez żadnych usterek za 360zł.Teraz pytanie do Was, który telefon BARDZIEJ opłaca mi się kupować i który jest lepszy? Słyszałem, że wymiana złącza JACK wynosi 70-100zł. [Głównie chodzi mi o porównanie jakości zdjęć (aparatu przód-tył), pojemności pamięci wbudowanej / RAM oraz wytrzymałości baterii].Mam oczywiście możliwość sprawdzenia tych telefonów osobiście.Proszę o szybką odpowiedz.Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2018 przez duzen Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Nie śledzę rynku Ale pixel za 400 zł? Moze być dobra okazja. Widziałem to ogłoszenie, gość pisze również o zawieszeniu się telefonu, co podejrzanie brzmi bo przecież każdy tel moze się zawieszac Ale nie trzeba o tym wspominać, tutaj coś musi być na rzeczy skoro sprzedawca o tym wspomina... jakby tak nieśmiale chciał o cos napomknąć żeby w mordę nie dostać przypadkiem gdyby ktoś przejechał 100km stracił czas a okazało się że oprócz Jacka to jeszcze taka drobnostka... ze telefon nadaje się na szrot. Używane telefony to takie kanciarstwo że gdy kupisz parę to stracisz wiarę w ludzi, okażą się że każdy to menda co żeby 50 zł więcej wziąć ci bubel wciśnie. Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopada 2018 przez balans Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts