Igoruss 5141 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Temat służy do zadawania szybkich i krótkich pytań które Was nurtują oraz do weryfikacji ofert i aukcji których nie jesteście pewni. Bez zbędnego spamu i niepotrzebnych dyskusji. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 W jakich cenach chodzą w Polsce Nokia Lumia 735 - używana? Chodzi o licytacje, nie wiem do ilu opłaca się licytować. (bez SIM-lock'a i nie-brandowane) Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Od 580 widziałem ale myślę że taniej można nawet dostać ale sądzę że lepiej już nową za 709zł na allegro się zaczynają. Edit: Myślę że do 600 max jeśli za używkę bo widzę że bardzo sztywne ceny są między nową a używką jak się poczeka jeszcze trochę to używka będzie w cenie 450 tak myślę ale mogę się mylić Edytowane 7 Stycznia 2015 przez lolekgda 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Zyniu 3 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 @Lolekgda mozesz podeslac link gdzie masz za 709 nowa? Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) http://allegro.pl/szara-nokia-lumia-735-sklep-lublin-wysylka-24h-i4968805120.htmlProszę Bardzo Są też inne kolory na jakim ci zależy tak link podeśle Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Igoruss nie polecamy aukcji z fvat marżą Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 http://allegro.pl/sz...4968805120.htmlProszę Bardzo Są też inne kolory na jakim ci zależy tak link podeśle Z takiego czegoś proszę czyścić ten temat. W tym dziale osoby miały zadawać pytania odnośnie konkretnych ofert, a powyższy użytkownik wstawia ofertę, która nie posiada gwarancji producenta! 3 Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Z takiego czegoś proszę czyścić ten temat. W tym dziale osoby miały zadawać pytania odnośnie konkretnych ofert, a powyższy użytkownik wstawia ofertę, która nie posiada gwarancji producenta! Ja nic nie proponuje, i nic nie widzę na temat braku gwarancji... a tylko podsuwam link osobie która o to prosiła to nie wiem w czym jest Problem. A tak swoją drogą @rysiooo ty tylko piszesz jak ja coś pisze byle by moje zdanie podważyć. Nie rozumiem twego podejścia. więc skończmy dyskusje, Ktoś prosi o link nówki jaką widziałem i gdzie więc ją daje a nie namawiam do sprzedaży/kupna. Pozdrawiam. A tak swoją drogą kupując np. w takim serwisie GSM albo sklepie internetowym, podpinasz paragon pod karte gwarancyjna nokii i wysyłasz do nokii i śmiga wszystko Edytowane 7 Stycznia 2015 przez lolekgda Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja nic nie proponuje, i nic nie widzę na temat braku gwarancji... a tylko podsuwam link osobie która o to prosiła to nie wiem w czym jest Problem. A tak swoją drogą @rysiooo ty tylko piszesz jak ja coś pisze byle by moje zdanie podważyć. Nie rozumiem twego podejścia. więc skończmy dyskusje, Ktoś prosi o link nówki jaką widziałem i gdzie więc ją daje a nie namawiam do sprzedaży/kupna. Pozdrawiam. Bo ten dział jest stworzony na potrzebę zakupu "pewnych" telefonów z pełnoprawną gwarancją. Oferta którą zamieściłeś jako dowód zakupu ma fakturę vat marża, a gdyby było tak jak wielokrotnie mówiłeś - jesteś pracownikiem serwisu/komisu gsm - to wiedziałbyś, że produkt taki pozbawiony jest gwarancji producenta. Zawsze będę podważał Twoje zdanie o ile będzie głupotą, albo wbrew regulaminom. A teraz proszę o wyczyszczenie tego tematu z moich dwóch postów i użytkownika lolka (z pouczeniem), żeby nie robić bałaganu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a tu się mylisz bo my sprzedają telefony na vat marzy wysyłamy telefonu do autoryzowanego serwisu gdy coś się dzieje i klient ma też taką możliwość z pominięciem nas więc ty się tu chyba mylisz Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) a tu się mylisz bo my sprzedają telefony na vat marzy wysyłamy telefonu do autoryzowanego serwisu gdy coś się dzieje i klient ma też taką możliwość z pominięciem nas więc ty się tu chyba mylisz Ja się nie mylę: http://forum.android.com.pl/f935/faktura-vat-mara-a-a-gwarancja-oficjalne-informacje-od-autoryzowanego-serwisu-regenersis-350230/ przeczytaj trochę - na razie łżesz i wprowadzasz ludzi w błąd! http://www.spidersweb.pl/2012/10/faktura-vat-marza-nie-dziekuje.html nawet na oficjalnej stronie spidersweb.pl masz taki temat. Nie wiem kim jesteś, ale na pewno nie fachowcem. Po za tym naucz się poprawnej pisowni i podstawowych zasad interpunkcji, używania wielkich liter. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez rysiooo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie jesteś tutaj odpowiednią osobą od pouczania mnie więc daruj sobie... Mówię i piszę tak jak my mamy, my jakoś wysyłamy telefonu z VM do Regenersis i jakoś nie ma problemu.... Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zauważ jedną rzecz: ktoś kupi telefon ale nie będzie z niego korzystał i a za 5 miesięcy sprzeda do komisu jako nowy. Wy wystawicie VAT marżę i myślisz, że gwarancja liczy się od dnia sprzedaży w komisie? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 my jakoś wysyłamy telefonu z VM do Regenersis i jakoś nie ma problemu.... To jest zwykłe fałszerstwo gwarancji producenta. Nie macie problemu bo producent najwidoczniej jeszcze się nie skapnął że takie działania przynosza mu straty. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
xKondziox 0 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam co powiecie na temat tej aukcji? http://olx.pl/oferta/lg-nexus-5-CID99-ID8qFJz.html#d21eafe569 brać czy fake? Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Fejk - może być kradziony, może być zalany. Spójrz ile kosztują używki N5. Cytuj Link to post Share on other sites
xKondziox 0 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Jakie jest wasze zdanie na temat tego ogłoszenia: LG NEXUS 4 sprzedam... Łagiewniki • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Edytowane 9 Stycznia 2015 przez xKondziox Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jakie jest wasze zdanie na temat tego ogłoszenia: LG NEXUS 4 sprzedam... Łagiewniki • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Brak informacji na temat pochodzenia telefonu. Jeśli jest bez papierów, to kiedy został zakupiony jest nieistotne i właściwie do niczego nie przydatne. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Mam możliwość kupienia (bez gwarancji) używanego LG G2 za 600zł. W sumie potrzebny mi telefon zapasowy. Na 100% nie kradziony - kolega sprzedaje. Brać? Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jeśli działa dobrze to chyba warto. Cytuj Link to post Share on other sites
coreyq 0 Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Która wersja asusa zenfone 5 najlepsza jest? Czy Asus ZenFone 5 LTE A500KL z 2 GB RAMem jest okej? Cytuj Link to post Share on other sites
tytanowyrafal 0 Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Decyzje musze podjac do jutra, takze male pytanko: Brac Xperie M2 za 200 zł, czy dorzucic i wziac T3 za 450? Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ja bym dopłacił do T3, jeżeli nie przeszkadza ci wielkość. Cytuj Link to post Share on other sites
banan444 0 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam. http://allegro.pl/asus-zenfone-z6-dual-sim-8gb-android-4-4-gratis-pl-i4986979920.html Co sądzicie o tym? Chińska podróbka czy nie ? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Podróbka, wyświetlacz Retina a nie IPS. Do tego 1 GB ramu zamiast 2, ponadto 8 GB pamięci zamiast 16. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
zlepek 3 Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Witam co sądzicie o tej ofercie http://olx.pl/oferta/nokia-lumia-735-nowa-biala-CID99-ID8fOhP.html Po telefon jadę w czwartek co polecacie sprawdzić itp? Typ pisze, że simlock, ale napisał, że jak się włącza to nie ma loga orange więc wątpię czy jest, ale tak spytam jest może jakiś darmowy starter byle by była karta nanosim w nim? Oczywiście z innej sieci niż orange i który można odebrać w salonie. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez zlepek Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts