mikoxor 0 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siema,chcę się zapytać jakie słuchawki są lepsze? do gier1.HyperX Cloud - http://allegro.pl/sl...4905198362.html2.Razer kraken 7.1 - http://www.ceneo.pl/28819589 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie FeX 6357 Napisano 6 Stycznia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 HyperX Cloud zdecydowanie. Niszczą Razery jakością dźwięku oraz ceną. Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Tylko Kingstony. Razery to przereklamowany sprzęt który nie dośc że drogi to jeszcze mierny pod każdym względem. Ja mam te Kingstony i nie zamienie je na nic innego. jak chcesz to mogę napisać coś więcej o nich w wolnej chwili Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mimo, że Kingstony bazują na chińskich Pro80 to poprawili jakość wykonania i teraz są one gotowe do użytku prosto z pudełka. Pro80 takie nie były (słabej jakości pady, słabej jakości kabel) w HyperX jest to poprawione. Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Mimo, że Kingstony bazują na chińskich Pro80 to poprawili jakość wykonania i teraz są one gotowe do użytku prosto z pudełka. Pro80 takie nie były (słabej jakości pady, słabej jakości kabel) w HyperX jest to poprawione. Tak sobie czytam teraz o tych hyperX cloudach i postanowiłem je zakupić tylko mam małe pytanie bo znalazłem na allegro taką ofertę http://allegro.pl/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-i5786134537.htmlza 250 coś zł i są jeszcze jakieś droższe z dopiskiem hi-fi box i teraz pytanie czy one się od siebie czymś różnią czy po prostu to różnica w cenie sklepu ? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Kupuj tylko versje pierwsza te droższe maja kartę dźwiękowa ale niestety jej jakość w stosunku do dopłaty nie powala popatrz na xkomie często mają wlromocji Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Te z linka są właśnie w cenie 249zł. Według mnie dość okazyjnie. Bywały po 239zł, ale znacznie, znacznie rzadziej. Słuchawki warte takich pieniędzy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mrbudziopl 0 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Kupuj tylko versje pierwsza te droższe maja kartę dźwiękowa ale niestety jej jakość w stosunku do dopłaty nie powala popatrz na xkomie często mają wlromocji. Masz na myśli że cloudy 2 mają karte dźwiękową czy cloudy zwykle tylko droższe ? Cytuj Link to post Share on other sites
nowyuserjon 5 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Omijaj słuchawki od Razer'a Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Masz na myśli że cloudy 2 mają karte dźwiękową czy cloudy zwykle tylko droższe ? tak 2 maja kartę dźwiękową te hi-fi to poprostu zwykle hipery nawet w aukcji masz KHX-H3CL/WR Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts