sebkas666 0 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Parę dni temu zakupiłem słuchawki Razer Kraken USB, zainstalowałem sterowniki, ale według mnie dźwięk jest bardzo płytki. Wiem, ze jest możliwość ustawienia w razer synaps 2.0 tak, aby były te dźwięki ciut lepsze. Wszystko w zakładce audio wyłączyłem.Może to trzeba w EQ ustawić? P.S Bardzo proszę o nie pisanie czegoś w stylu: "Te słuchawki to sh**, kup inne" itp. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez sebkas666 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 "Te słuchawki to sh**, kup inne" itp. ale to akurat prawda musisz pokombinować z tym equalizerem, ale wątpię, że uzyskasz efekt jakiego oczekujesz Cytuj Link to post Share on other sites
sebkas666 0 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Znaczy gracze w cs go mają też razer kraken i jakoś je muszą ustawić, żeby było dobrze im grać. Może ktoś wie jak? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Może ktoś wie jak? Zapytaj graczy CS GO posiadających srakeny. Tutejsi gracze mają NORMALNE słuchawki a nie wyrób słuchawko-podobny. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny, który zakupił słuchawki z wbudowaną kartą dźwiękową wartą 10zł. Marketing robi ludziom wodę z mózgu. Jedynie equalizer pomoże, podbij sobie wysokie czy tam niskie tony i zobacz jak potrafi się dźwięk zniekształcić Edytowane 3 Stycznia 2015 przez fexxer Cytuj Link to post Share on other sites
SKOME 389 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie znacie się . To są uber słuchawki dla prawdziwych GEJmerów Tak na serio dźwięk będzie płytki i gó*****y bo takie są całe słuchawki. Jak podbijesz jakieś tony w EQ to reszta się wywali i będzie jeszcze bardziej pierdzieć. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dobre też są pytanie o kartę dźwiękową do słuchawek na USB z wbudowaną kartą dźwiękową 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts