Skocz do zawartości

A4tech bloody commander laser ml16 • Czy warto?

Recommended Posts

Wypełnij wzór z podpiętego tematu.

§ Budżet: do 150 zł

§ Jakiej myszki obecnie używasz: tracer jakiś za 20 zł

§ Jaką masz obecnie podkładkę: była w komplecie z myszką

§ Z jakich wartości DPI korzystasz: zależy od gry ale chyba od 800-1200

§ Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 30 cm

§ W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): fps- bf 4, sniper ghost warrior 2, będę grał w gta v na PC oraz dying light, praktycznie same fps'y i okazyjnie w skyrim

§ Ile przycisków używasz w myszce: 2 boczne ppm, lpm, scroll

§ Chwyt: palm grip

§ Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):1+2+2

§ Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 13 cm

§ Dlaczego chcesz zmienić mysz: moja mysz jest praktycznie w połowie rozwalona czyli nie działa scroll (zacina się i czasami zam mi bronie zmienia oraz nie mogę go wciskać, coś mi przerywa przy ppm (wygląda to jakbym cały czas szybko wciskal ppm 5 razy na sekundę)

§ Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy) wygląd ma być taki jak mysz a4tech co podałem wyżej

Edytowane przez DaroBenchmarkPC

Fajnie to wyglądają Razer Deathadder, albo Kana v2 WHITE :D Ale skoro CM Alcor też Ci się nie podoba to nie mam pytań... 

Jeśli chcesz coś odpustowego to weź ją: http://www.morele.net/mysz-sharkoon-mysz-drakonia-5000-dpi-4044951012527-504212/?ceneo_spo=

Fajnie to wyglądają Razer Deathadder, albo Kana v2 WHITE :D Ale skoro CM Alcor też Ci się nie podoba to nie mam pytań... 

Jeśli chcesz coś odpustowego to weź ją: http://www.morele.net/mysz-sharkoon-mysz-drakonia-5000-dpi-4044951012527-504212/?ceneo_spo=true

Dawno temy zastanawiałem się na R.A.T 3 lub 5

Edytowane przez DaroBenchmarkPC