brudnonabani 20 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Karta jest też w dziale "zamienię" rozpatruję opcję sprzedaży , karta na gwarancji producenta wypełnia sie formularz w komputroniku i oni wysyłają do GIGABYTE-a gwarancja prawie 2 lata. mozna na S/N sprawdzić jest na opakowaniu , Zdjęcia sa robione w innym czasie dla tego nie na kazdej focie jest karteczka S/N sie zgadza więc nie ma tu kręcenia . cena 800pln (wliczona przesyłka) http://pics.tinypic.pl/i/00613/2s72uf0pz0qy.jpg Link to post Share on other sites
gohan10 0 Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 jak pisałem ostatnio do komputronika w sprawie gwarancji gigabyte to dostałem taką odpowiedź "Pomoc w pośrednictwie dotyczy kart wprowadzonych na rynku polskim, po upadłych sklepach, które prowadziły sprzedaż na polskim rynku." Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 nie sadze, ta karta przyjechała od gigabyte, wiec sie nie martwie, ale dzieki za info i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Krzysko 2580 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A paragon lub fakturę posiadasz? Bo też jest wymagane do reklamacji: 19.Klient do paczki ma obowiązek dołączyć fakturę lub paragon zakupu (oryginał) oraz kserokopię gwarancji z numerem seryjnym. W innym wypadku gwarancji nie ma. Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Karta została wymieniona na gwarancji za 7970OC BOOST wiec mam fakture za 7970 a ta przyszła z gwarancji. Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Tutaj jest link http://www.gigabyte.pl/media/1435. Owszem punk 19 wymaga paragonu, ale Reklamowałem już kilka kart Gigabyte bez paragonu i nigdy nie robiono z tym problemów. Serwis i tak może sprawdzić po numerze S/N czy karta jest z polskiej dystrybucji. Ostatnia karta graficzna, którą mi wymienili na nową bez paragonów to Radeon R9 290 Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Przemyśl cenę za nie wiele więcej można dostać: http://allegro.pl/radeon-r9-290-oc-4gb-ddr5-gigabyte-i4944526634.html a jak wiadomo R9 290 bije na głowę R9 280x. Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Cena nie jest bardzo wygórowana. A to ze pojawiają się pojedyncze aukcje z okazyjnymi cenami to nie jest argument do natychmiastowych przecen Link to post Share on other sites
karwan014 19 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Cena jest wygórowana, bo te karty ledwo co schodzą po 700zł ,a za 800zł to ostatnio poszedł matrix platinum Edytowane 30 Grudnia 2014 przez karwan014 Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Cena jest wygórowana, bo te karty ledwo co schodzą po 700zł ,a za 800zł to ostatnio poszedł matrix platinum Wliczona przesyłka wchodzi w cene wiec czytajmy uwaznie Jest obrona cen, ja rozumiem bo sam komentuje ceny z kosmosu, ale to cena z kosmosu nie jest eksperci się znalezli, Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wliczona przesyłka wchodzi w cene wiec czytajmy uwaznie Koszt kuriera to 16 zł więc o wielkiej obniżce niema mowy. Nikt tutaj nie chce Cie obrazić - po prostu to rada aby sprzęt się sprzedał. Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 rozumiem że ma się sprzedać byle jak ? , jesli kto bedzie zainteresowany na powaznie wtedy na pewno sie dogadamy, pozdrawiam Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ogólnie cena nie jest zła, a w sumie na karcie tego typu wszystkie gry działają jak należy. Pytanie, czy ona była używana do grania czy do kopania?? Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 tylko do grania mam ją od ok 2 tyg, nie opłaca się kopać bo by wykopać cokolwiek to trzeba duuuuuuzoooo czasu i prądu , wim bo co nieco czytałem Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kopanie od ponad pół roku nieopłacalne, tak z ciekawości, dlaczego chcesz ją sprzedać jeśli można zapytać? Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 bo chce się przesiąć na GTX do renderingów w Blenderze Link to post Share on other sites
komputerowynoob 24 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Przemyśl cenę za nie wiele więcej można dostać: http://allegro.pl/radeon-r9-290-oc-4gb-ddr5-gigabyte-i4944526634.html a jak wiadomo R9 290 bije na głowę R9 280x. koles ma 2 te karty, na 1000% z koparki wyciągniete. ale cena fark- Dobra Edytowane 30 Grudnia 2014 przez komputerowynoob Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 nie wiem jak to jest z tym kopaniem tak do końca , jedni mówia że to nic drudzy że zajechana karta itp itd, a ja mylę że trzeba spytać sie kogo kto kopał i czy grafa mu słuzu czy nie , bardziej trzymajmy sie praktykantów niż teoretyków.... Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) rozumiem że ma się sprzedać byle jak ? Nie chodzi, że sprzedasz ją "byle jak" po prostu nie sprzedaż jej w ogóle za taką cenę, nawet na allegro a tym bardziej na forum. Cóż nie będę się sprzeczał Twoja sprawa. Powodzenia i pozdrawiam. ps. koles ma 2 te karty, na 1000% z koparki wyciągniete. ale cena fark- Dobra Dzieci nauczcie się, że 90% kart po koparkach ma gwarancję.... nawet jeżeli karta padnie to wysyłasz ją i dostajesz nową, ile razy można powtarzać. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Pankracy666 Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Nie chodzi, że sprzedasz ją "byle jak" po prostu nie sprzedaż jej w ogóle za taką cenę, nawet na allegro a tym bardziej na forum. Cóż nie będę się sprzeczał Twoja sprawa. Powodzenia i pozdrawiam. ps. Dzieci nauczcie się, że 90% kart po koparkach ma gwarancję.... nawet jeżeli karta padnie to wysyłasz ją i dostajesz nową, ile razy można powtarzać. heh nastepny, na Allegro sa lepsze talenty od cen za 280x, wiec mnie nie poprawiaj pozdrawiam Nie chodzi, że sprzedasz ją "byle jak" po prostu nie sprzedaż jej w ogóle za taką cenę, nawet na allegro a tym bardziej na forum. Cóż nie będę się sprzeczał Twoja sprawa. Powodzenia i pozdrawiam. ps. Dzieci nauczcie się, że 90% kart po koparkach ma gwarancję.... nawet jeżeli karta padnie to wysyłasz ją i dostajesz nową, ile razy można powtarzać. Bez urazy ale co to za cena ? 800 z przesyłką na prawie z 2 letnią gwarancją , proszę Cię.... heh nastepny, na Allegro sa lepsze talenty od cen za 280x, wiec mnie nie poprawiaj pozdrawiam Bez urazy ale co to za cena ? 800 z przesyłką na prawie z 2 letnią gwarancją , proszę Cię.... Edytowane 30 Grudnia 2014 przez brudnonabani Link to post Share on other sites
lukaszup 2 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Witam! Dostałem od autor-a tego tematu właśnie oferte sprzedaży tej karty. Czytając wątek chciałbym coś dodać odnośnie koparkowych kart. Jeśli karta jest na gwarncji sklepowej to jeden ciul czy kopała czy nie taka jest prawda. Zresztą większość osób, które kopią bardziej szanuje karty, niż osoby, które włożą kartę i tyle. Czy zakurzone czy nie działa. Kwestia tego, iż w koparce pracują, lecz jeśli jest gwarancja to nie ma to kompletnie znaczenia. Dlatego jeśli ktoś piszę, że na 100% kopała i żeby jej nie brać itp. to jest śmieszny. Co do ceny 800zł to moim zdaniem dużo za dużo patrząc na obecny rynek. Tak dla jasności ident patent co kolegi : http://allegro.pl/gigabyte-radeon-r9-280x-3gb-krakow-nowy-sacz-i4924122834.html Aukcja zakończona 3 dni temu. Są nawet te karty, które poszły w okolicach 550-600zł Jak dobrze poszukacie to znajdziecie. Nie mam pojęcia dlaczego tak drogo no ale nie moja karta Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witam! Dostałem od autor-a tego tematu właśnie oferte sprzedaży tej karty. Czytając wątek chciałbym coś dodać odnośnie koparkowych kart. Jeśli karta jest na gwarncji sklepowej to jeden ciul czy kopała czy nie taka jest prawda. Zresztą większość osób, które kopią bardziej szanuje karty, niż osoby, które włożą kartę i tyle. Czy zakurzone czy nie działa. Kwestia tego, iż w koparce pracują, lecz jeśli jest gwarancja to nie ma to kompletnie znaczenia. Dlatego jeśli ktoś piszę, że na 100% kopała i żeby jej nie brać itp. to jest śmieszny. Co do ceny 800zł to moim zdaniem dużo za dużo patrząc na obecny rynek. Tak dla jasności ident patent co kolegi : http://allegro.pl/gigabyte-radeon-r9-280x-3gb-krakow-nowy-sacz-i4924122834.html Aukcja zakończona 3 dni temu. Są nawet te karty, które poszły w okolicach 550-600zł Jak dobrze poszukacie to znajdziecie. Nie mam pojęcia dlaczego tak drogo no ale nie moja karta to zdecydowanie za niska cena , takie ceny to ledwie za 7970 są a nie za 280x pozdro Witam! Dostałem od autor-a tego tematu właśnie oferte sprzedaży tej karty. Czytając wątek chciałbym coś dodać odnośnie koparkowych kart. Jeśli karta jest na gwarncji sklepowej to jeden ciul czy kopała czy nie taka jest prawda. Zresztą większość osób, które kopią bardziej szanuje karty, niż osoby, które włożą kartę i tyle. Czy zakurzone czy nie działa. Kwestia tego, iż w koparce pracują, lecz jeśli jest gwarancja to nie ma to kompletnie znaczenia. Dlatego jeśli ktoś piszę, że na 100% kopała i żeby jej nie brać itp. to jest śmieszny. Co do ceny 800zł to moim zdaniem dużo za dużo patrząc na obecny rynek. Tak dla jasności ident patent co kolegi : http://allegro.pl/gigabyte-radeon-r9-280x-3gb-krakow-nowy-sacz-i4924122834.html Aukcja zakończona 3 dni temu. Są nawet te karty, które poszły w okolicach 550-600zł Jak dobrze poszukacie to znajdziecie. Nie mam pojęcia dlaczego tak drogo no ale nie moja karta moja ma prawie 2 lata gwarancji nie rok pozdro to zdecydowanie za niska cena , takie ceny to ledwie za 7970 są a nie za 280x pozdro moja ma prawie 2 lata gwarancji nie rok pozdro ODBIÓR OSOBISTY PO PRZEDPŁACIE ? kolego co ty mi pokazujesz za ogłoszenia ? Link to post Share on other sites
Bakak 661 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ludzie zawsze można negocjować cenę Wielokrotnie widziałem wysokie ceny różnych produktów, a w efekcie końcowym cena była znacznie niższa Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nie chodzi, że sprzedasz ją "byle jak" po prostu nie sprzedaż jej w ogóle za taką cenę, nawet na allegro a tym bardziej na forum. Cóż nie będę się sprzeczał Twoja sprawa. Powodzenia i pozdrawiam. ps. Dzieci nauczcie się, że 90% kart po koparkach ma gwarancję.... nawet jeżeli karta padnie to wysyłasz ją i dostajesz nową, ile razy można powtarzać. To Ty się naucz, że zależy też w jakim sklepie była kupowana, bo jak no name to potem mogą być problemy. Link to post Share on other sites
hasati 49 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) 800 zł rly ? Czy to jakiś żart ? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez hasati Link to post Share on other sites
Recommended Posts