Diwad 0 Napisano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wybacz, że to ja odswiezam temat, ale czy w twoim true nie masz problemu z dociskiem?Hmmm, musze przyznac, ze instalacja TRUE nie jest najwygodniejsza i nie jest latwo zrobic tak, zeby bylo idealnie. Kika razy sciagalem go i nakladalem, ale przyczyna tego byly temperatury na procku i lapping samego TRUE. A docisk byl chyba zbyt duzy, bo wykrywalo mi tylko 4gb ramu z 6. Z poczatku trudno bylo mi uwierzyc w to, ze radiator moze miec wplyw na wykrywanie pamieci, ale po ponownym zamontowaniu go wszystko wrocilo do normy. Wiec jednoznaczna odpowiedz na towje pytanie brzmi: moglem miec problemy z dociskiem, ale o nich nie wiedzialem:D Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 True jest dobry zwłaszcza po lappingu. Q6600, true + gó*****y wentyl xilence'a(ale czerwony ) przy 3.6GHz tylko 55 stopni w stresie. Nie wiem czemu tak na niego narzekacie, a tez był krzywy dopóki MJ mnie nie natchnął Cytuj Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nie znalazłem w sklepach nigdzie tej wersji kolorystycznej, ale na pewno gdzieś musi być ;phttp://image.ceneo.pl/data/products/8165783/product.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kuchra 6 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 i jest http://www.proline.pl/?p=ZAL+VF3000A Cytuj Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 29 Października 2010 Udostępnij Napisano 29 Października 2010 mi sie nie podoba. nie pasuje do magmy i do RIIIE EDIT: @up Podświetelnie : Niebieskie ... Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 30 Października 2010 Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Bardzo fajny mod Ile wypsikałeś sprayów na tą budę? Cytuj Link to post Share on other sites
Diwad 0 Napisano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Bardzo fajny mod Ile wypsikałeś sprayów na tą budę? Ponad trzy puchy. A co do chlodzenia to poczekam jeszcze troche, moze ukaze sie cos nowego. Jesli nie to zostane przy stocku, jakos przezyje, dzieki za sugestie. Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bardzo udanie to wyszło, wszystko idealnie pasuje kolorystycznie Spróbuj wprowadzić trochę bieli katodami, może być fajny efekt Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts