Vessurio 5 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Witam. Zamienie konto world of tanks na inne także w World of tanks.Oferuję 14 X tierów z czego 12 w garażu, 5 VIII tierów premium kilka mniejszych tierów premium, konto premium na ok 40 dni fioletowe statystyki.Dodaje maila i tego oczekuje, nie mam przypisanego numeru telefonu.Oczekuje przynajmniej 6-10 X tierów kilka VIII premium. Reszte na PW http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/smile.gif Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Sorry ale czemu chcesz zamienić jedno konto na drugie? I to słabsze Nie piszesz nic o dopłacie Poślij linka na PW z nickiem z wota Edytowane 12 Stycznia 2015 przez lukyeti Link to post Share on other sites
Flandzik 3 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Uwazajcie na tego typu wymiany. Nie , zebym przestrzegal przed Panem Vessurio, tylko przed samym WG, ktore tepi takie procedery. Mialem podobna sytuacje, nie chodzilo dokladnie o wymiane, tylko o to, ze poprosilem o zalogowanie sie na moje konto kolege (jak byla promocja na golda w tym programie Overwolf czy jak sie to tam zwalo). Jakie bylo moje zdziwienie, jak na drugi dzien probowalem zalogowac sie do konta. Konto zostalo zablokowane z powodu podejrzenia, konto sprzedalem/kupilem. Tydzien walczylem z supportem, okazywalem przelewy za czolgi premium, samo premium itd itd, w koncu sie udalo je odzyskac. Jesli wymienisz sie kontem z inna osoba, mozesz miec ten sam problem. Poczulem sie w obowiazku napisania tego, a co zrobicie to juz Wasza sprawa Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) No o tym to właśnie wiem dlatego powtarzam ludziom że logowanie się nawet z innych komputerów może skończyć się problemami. Na szczęście dwa konta które sprzedałem działają ludziom do dziś. Ja nie chce się wymieniać , trzecie moje konto jak na razie ma się dobrze Po prostu pytam z ciekawości po co ten post i zamiana skoro nie napisał nic o zysku Edytowane 12 Stycznia 2015 przez lukyeti Link to post Share on other sites
Flandzik 3 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Co to za klan lukyetti? Chetnie bym gdzies dolaczyl, obecnie mam 1424 WN8 i troche czolgow w garazu. Natomiast nie chce dolaczac do klanu, ktory mi kaze grac klanowki, twierdze itd. Najbardziej zalezy mi na zwyklej grze w gronie osob starszych, sam mam 38 wiec gra z osobami , ktore nie przeszly jeszcze mutacji glosu jakos mnie nie interesuje Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) PW Edytowane 12 Stycznia 2015 przez lukyeti Link to post Share on other sites
Recommended Posts