Fikumikuz 14 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Budżet: 150zł § Jakiej myszki obecnie używasz: SteelSeries Sensei RAW Frost Blue § Jaką masz obecnie podkładkę: Steelseries QcK § Z jakich wartości DPI korzystasz: 600 , 800 nie jestem pewien dość niskie § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: Nie da rady trzeba na dwa razy , posiadam beznadziejne biurko . Ręka zatrzymuję się na klawiaturze . § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO , LoL i inne gry § Ile przycisków używasz w myszce: 2 boczne przyciski pod kciukiem § Chwyt: Claw Grip Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 TT Saphira / Kana v2 Cytuj Link to post Share on other sites
adamekksi 28 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Btw dlaczego zmieniasz Sensei ? Bo jestem coraz bardziej zaniepokojony swoim wyborem :v Cytuj Link to post Share on other sites
Goldien 1 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 (edytowane) CM Storm Alcor Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Cacek93 pod clawa nie będzie się nadawać ze względu rozmiarów oraz kształtu. Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Btw dlaczego zmieniasz Sensei ? Bo jestem coraz bardziej zaniepokojony swoim wyborem :v Lipna , kółko giba się na lewo/prawo , jest za duża (do mojego biurka) , z boku powłoka zeszła , myszka zmieniła kolor na bokach , kabel nie jest wystarczająco giętki . Uprzedzam nie kupie nic od Steelseries. Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Lipna , kółko giba się na lewo/prawo , jest za duża (do mojego biurka) , z boku powłoka zeszła , myszka zmieniła kolor na bokach , kabel nie jest wystarczająco giętki . Uprzedzam nie kupie nic od Steelseries. Nie martw się, ja też. Xaie miałem 3 sztuki(wszystkie padły, ale była to mysz genialna), Sensei'a odrazu oddałem jak podpiąłem i rozegrałem 4 gry - kształt mi pasował, ale nie mogłem się przyzwyczaić do funkcjonowania A9500 w niej. a najnowsze dziecko SS - Rival to masochistyczna mysz, która sama się rozpada w rękach:) Coś na kształt Sense'ia to jak wspomniano wyżej Saphira powinna być wręcz idealna, i jest nieco mniejsza:) Cytuj Link to post Share on other sites
samson09 3 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A co sądzicie o Natec Genesis GX78 http://genesis-zone.com/products/mice/gx78/?lang=pl Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A co sądzicie o Natec Genesis GX78 http://genesis-zone.com/products/mice/gx78/?lang=pl Jeśli celujesz w gry FPS, to lepiej wziąć optyka - a ten w Saphirze jest jednym z lepszych i na pewno lepiej się ślizga niż laser Avago9500 Tak jak wydaje mi się, że w niskim segmencie cenowym Natec Genesisy[klawiatury] są naprawdę ok i opłacalne, tak akurat myszy w tych cenach ok. 150zł są praktycznie nie opłacalne i lepiej wziąć coś innego Cytuj Link to post Share on other sites
samson09 3 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To skoro optyk to może ten http://www.morele.net/mysz-natec-genesis-gx69-nmg-0446-600038/cp powiecie? Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) To skoro optyk to może ten http://www.morele.net/mysz-natec-genesis-gx69-nmg-0446-600038/cp powiecie? Czemu się uparłeś na tego Nateca... w środku jest optyk, ale kto to wie co to za szajs tam jest wpakowany. Nie jakiś tam byle optyk, tylko sprawdzony optyk jak w saphirze - A3090. @EDIT w tym Natec Genesis GX69 jest Avago 3050... więc nie wiem... Jak na mój gust i dzisiejsze czasy nie brałbym niczego innego prócz A3090, 3310, 3366 Edytowane 4 Stycznia 2015 przez steel116 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts