Verus 8 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam , przyszedł czas na zabawę w podkręcanie, ale przedtem potrzebuje zmienić chłodzenie na procka. Co sensownego moglibyście polecić do 150-160 zł i które zmieści mi się w obudowie SilentiumPC Brutus BT-410 Pure Black. Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Grandis Cytuj Link to post Share on other sites
Verus 8 Napisano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Przeglądając wcześniejsze tematy znalazłem takie chłodzenie Thermalright Macho BW, cenowo trochę więcej a jak z wydajnością ?? Lepszy niż ten grandis ? Cytuj Link to post Share on other sites
shiftanc 327 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Grandis będzie troszkę wydajniejszy, dodatkowo możliwość zamontowania 3 wentylatora, wiem jak jest bo sam je oba miałem i testowałem. Chociaż jak dla mnie od tych dwóch lepiej wziąć Be Quiet! Shadow Rock Slim, dużo mniejszy, wydajność ta sama, podstawka jak lustro, wentylator bez porównania, jakość wykonania stokroć lepsza, sam używam go do 2500k, chwilowo był podkręcony do 4.7ghz i temperatury były niskie, a hałasu praktycznie w ogóle Edytowane 21 Grudnia 2014 przez shiftanc Cytuj Link to post Share on other sites
AlfaR 2 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Również w tej cenie polecam Grandisa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts