Rafus 12 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Sprzedam:Obudowa Fractal Design ARC Midi R2 czarna z oknem.Obudowa w bardzo dobrym stanie wizualnym, zadbana, nie porysowana. Dołączam kompletne pudełko z akcesoriami. Nie posiadam wentylatorów znajdujących się w standardzie. Obudowa została kupiona niecały rok temu więc posiada gwarancję. Wysyłam w oryginalnym pudełku. Wysyłam fa vat.Cena: 219zł DVD+R/RW AsusDVD od Asusa. Model DRW-24B5ST. Sprawne. Użyte pięć razy. Wysyłam w oryginalnym pudełku. Wysyłam fa vat.Cena: 35zł http://i.imgur.com/RKiweTQ.jpg http://i.imgur.com/P0jMsWP.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nie chce kolegę straszyć, lecz niech kolega się upewni czy jeżeli się nie posiada się fabrycznych wentylatorów to gwarancja jest uwzględniana. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafus 12 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 To mnie kolego nie strasz tylko sp...j zamiast mi w każdym temacie spam robić. Gwarancja będzie uwzględniona. Wyjaśniliśmy to kiedyś, niestety zamiast poszukać jakichkolwiek informacji ponownie wolisz się przy...lic i temat zaśmiecać. Proszę moderatora wyczyszenie tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
arex1515 0 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jaka cena wysyłki nagrywarki? Cytuj Link to post Share on other sites
Rafus 12 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 17,50zł priorytetem. Jakiś czas temu Poczta Polska podniosła stawkę o 2zł. Mogę wysłać za pobraniem najtańszą możliwe opcją. Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nie mam pojęcia jak Ci to wyszło http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_paczka_pocztowa.html Cytuj Link to post Share on other sites
Rafus 12 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Tak mi babka z okienku mówiła na mojej poczcie. Będąc na mieście mogę zapytać w innym oddziale. Jak mówiłem wyżej mogę wysłać także za pobraniem najtańszą opcją aby kupujący nie był startny. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Rafus Cytuj Link to post Share on other sites
k3m0t 642 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 (edytowane) To mnie kolego nie strasz tylko sp...j zamiast mi w każdym temacie spam robić. Gwarancja będzie uwzględniona. Wyjaśniliśmy to kiedyś, niestety zamiast poszukać jakichkolwiek informacji ponownie wolisz się przy...lic i temat zaśmiecać. Proszę moderatora wyczyszenie tematu. RAFUS trochę KULTURY!! Nie nauczyli Cię w domu? Jak nie sprecyzowałeś w opisie JASNO to się nie dziw że zaistniało pytanie... Mi co innego w Proline, czy komputroniku w salonie mówią więc albo dwa sklepy kłamią albo Ty. Sami mi powiedzieli jak składając kompa od razu za starcie mówiłem że będę wymieniał wentylatory na inne. Więc twoje chamskie odzywki zachowaj w domu, bo widocznie tak Cię wychowali. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez k3m0t Cytuj Link to post Share on other sites
tarkovsky 4 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Sprzedający to młody, wykształcony, z wielkiego miasta I emanuje kulturą na najwyższym poziomie... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts