Skocz do zawartości

Obudowa, nagrywarka

Recommended Posts

Sprzedam:

Obudowa Fractal Design ARC Midi R2 czarna z oknem.

Obudowa w bardzo dobrym stanie wizualnym, zadbana, nie porysowana. Dołączam kompletne pudełko z akcesoriami. Nie posiadam wentylatorów znajdujących się w standardzie. Obudowa została kupiona niecały rok temu więc posiada gwarancję. Wysyłam w oryginalnym pudełku. Wysyłam fa vat.

Cena: 219zł

DVD+R/RW Asus

DVD od Asusa. Model DRW-24B5ST. Sprawne. Użyte pięć razy. Wysyłam w oryginalnym pudełku. Wysyłam fa vat.

Cena: 35zł

http://i.imgur.com/RKiweTQ.jpg

http://i.imgur.com/P0jMsWP.jpg

Nie chce kolegę straszyć, lecz niech kolega się upewni czy jeżeli się nie posiada się fabrycznych wentylatorów to gwarancja jest uwzględniana. 

To mnie kolego nie strasz tylko sp...j zamiast mi w każdym temacie spam robić.

Gwarancja będzie uwzględniona. Wyjaśniliśmy to kiedyś, niestety zamiast poszukać jakichkolwiek informacji ponownie wolisz się przy...lic i temat zaśmiecać.

Proszę moderatora wyczyszenie tematu.

Tak mi babka z okienku mówiła na mojej poczcie. Będąc na mieście mogę zapytać w innym oddziale.

Jak mówiłem wyżej mogę wysłać także za pobraniem najtańszą opcją aby kupujący nie był startny.

Edytowane przez Rafus

To mnie kolego nie strasz tylko sp...j zamiast mi w każdym temacie spam robić. Gwarancja będzie uwzględniona. Wyjaśniliśmy to kiedyś, niestety zamiast poszukać jakichkolwiek informacji ponownie wolisz się przy...lic i temat zaśmiecać. Proszę moderatora wyczyszenie tematu.

RAFUS trochę KULTURY!! Nie nauczyli Cię w domu?  Jak nie sprecyzowałeś w opisie JASNO to się nie dziw że zaistniało pytanie... Mi co innego w Proline, czy komputroniku w salonie mówią więc albo dwa sklepy kłamią albo Ty. Sami mi powiedzieli jak składając kompa od razu za starcie mówiłem że będę wymieniał wentylatory na inne. 

Więc twoje chamskie odzywki zachowaj w domu, bo widocznie tak Cię wychowali.  

Edytowane przez k3m0t